Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek sportista u rangu jordan-a, kakvi fasisti australci fuj...
brao ti stvarno mislis da je prvi reket svijeta otisao tamo mada je znao da ga nece primiti? jes ti glup ili si fulio terapiju?
cijenim sto je mogao u srbiji 30 vakcina srediti i u australiju otici bez ikakvih problema a on je ostao doslijedan tome da handri australce i njihovu fašističku politiku :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako ne okrenete kengura umjesto praseta,niste srbi...
Djokovic da je hteo da prevari sistem mogao je zamoliti Vucka da mu sredi setifikat kao da se vakcinisao....ali Nole lik ima stav
Problem Australije nije to sto su potomci bivših deportovanih zatvorenika, nego sto su potomci zatvorskih stražara. Reče neko pametan neki dan..
Cudno svi pricaju o pelcu a sad je prica da pelc ne djeluje toliko
Cudno svi pricaju o pelcu a sad je prica da pelc ne djeluje toliko
Kad bi svi digli ruke, podvili rep i pobjegli, Novak se bori.
Zamislite samo kolko ce ekstra zarade ovaj incident donijeti svjetskim a posebno srpskim medijima. Toliko novih clanaka, toliko novih citaca i toliko novih para.
A što se ne pelcuje? Ne vjeruje u vakcinaciju? Ili mu je žena našla negdje povjerljive informacije o tome kako nas vakcinama čipuju i kontrolišu. Mislim, svašta je moguće sa tim ljudima gušterima koji hoće da pobiju sve nas potomke Atlantiđana.
Njegova lična odluka da se ne vakciniše i onda mora ostati dosljedan tome. Njega su eventualno orgnizatori sa izuzećem zeznuli. Australija je baš naporna sa Koronom, oni ugušiše i svoj vlastiti narod.
Nole ima stav obraz i drzanje sampiona. Tako i ovdje. Nikad na koljena nece pasti. I ako padne ustace.
Evo zaboli me taki što đoka ne može u australiju
Dosadni ste s tim četnikom .. Koga briga za njeg
A zar je Novak prelezao koronu u zadnjih sest mjeseca. Izgleda da je i ta potvrda lazna
Kako god, nevakcinisana osoba ne moze u Australiju, pa makar se zvala i Tito.
Kod Tita bi se vakcinisao
Drzi se junacino!!!
Svako ko podržava Australiju je fašist. Govna britanska koji su pobili Aboridžine, najstariji narod na svijetu.
Firaunska posla .... 🎶🎶🎶🎶 zabranu za krsenje zakona konjini ... kmeeee kevo cale kmeeeeee mrsss u tri pm !
Ma putit ce ga na kraju da igra 100%. Dramu prave jer ne mogu zbog svojih gradjana tek tako da ga puste nevakcinisanog. Reci ce sud odlucio i zdravo. A oni su bas rigorozni oko vakcinacije i lockodowna cim imaju zarazenih veci broj.