Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadal, Đoković, Federer GOSPODA bijelog sporta. Sretan sam što mogu da gledam već godinama njihovo ZDRAVO rivalstvo i uživam u njihovim mečevima.
@suomi1993 daj mi malo drugaciji i prgavih a ne ovih sto pricaju sta im PR tim kaze haha. a ljudi puse. Isto ko Buffon , idem gdje me familija zove haha a prosle godine otisao radi love u PSG .
klasa
Da je Nadal izgubio sve bi suprotno rekao, vako kad je pobjedio lako mu je govorit lijepe rijeci,Nadal je znao smirenog Soderlinga iznervirat vađenjem tangica iz dupeta đe i nece kad oblaci 3 br. manje gaće i 2 br manji sorc,,da igra bilijar suspendovali bi ga zbog prespore igre,Kyrios je baren zanimljiviji ,dok je Nadal proracunat teniser koji svojim ritualima pokusava da psihicki izbaci iz takta protivnike,kad mu je Nick skratio za 5-3 u prvom setu servis 13 minuta ga izjedalo iznutra
Ne pricajte gluposti. Kyrgios je potpunou pravu i ako je je neko juce bio bezobrazan onda je to bio Nadal sa namjernim odugovlacenjem i svojim tipicnim hinjskim potezima. Covje kasni iz WC:a, sudija kaze ”time” a om sjeda i siri peskire i vadi i namjesta dvije flase sa vodom. Svako drugi a pogotovo Kyrgios bi dobio upozorenje ali se neki uvijek stite. Sto dozvoljavaju neprestano brisanje znoja Nadalu i slicnima poslije svakog poe a kada treba poremetiti ritam protivniku.
@cevapcinica Bravo za komntar 👍 Federeru i Djokovicu svaka cast, gospoda ljudi, ovaj spanac sto izvlaci gace iz guzice posle svakog poena, dno dna.
Što se tiče Nadalove igre ona je ok, čovjek igra tenis odlično. Ali kad pogledamo drugu stranu tj. ritualni- vudu obred koji indijanac obavlja prije svakog servisa ili prijema servisa to je neoprostivo i nije za svijet tenisa uopšte nego za neki privatni skup. Sudije mu daju previše vremena za njegove rituale i konstantno čovjek probija vrijema za pripremu, dok to nekom drugom teniseru me dozvoljavaju. Kyrgios je trebao baciti reket i otići sa takve parodije.
@Bambino11 Upravo tako. Sve navedeno se moglo vidjeti juce.
Kyrgios kao Dodik. Najbolji recept, negirati ga.
ovaj kap da je sa balkana p.. mu materina
Jos ovi engleski glume neku gospodu i kulturu,te ono nesto lepeze, te da se u bjelom igra a opljackali i pobili pola planete.Gamad.
grcko je to ghovno, samo prgavo znaju.
@Unknown00 ma vidis da je crn turski cigan zato i neće da igra za grčku, a izgleda i tursku mrzi
Kyrgios ko Jelena Karleusa,dize sebi rejting supljacima i pricom.