Ne pricajte gluposti. Kyrgios je potpunou pravu i ako je je neko juce bio bezobrazan onda je to bio Nadal sa namjernim odugovlacenjem i svojim tipicnim hinjskim potezima. Covje kasni iz WC:a, sudija kaze ”time” a om sjeda i siri peskire i vadi i namjesta dvije flase sa vodom. Svako drugi a pogotovo Kyrgios bi dobio upozorenje ali se neki uvijek stite. Sto dozvoljavaju neprestano brisanje znoja Nadalu i slicnima poslije svakog poe a kada treba poremetiti ritam protivniku.
@cevapcinica Ama nije tačno ako ništa ovo zadnje za brisanje znoja. Radi se o tiku/kompulziji/ritualu koji on prolazi pred servis godinama kad dodirne određene dijelove lica po uvijek istom redu. Usput i obriše znoj ali sve to nema nikakve veze sa nekakvim ometanjenm protivnika niti traje toliko dugo da bi protivniku moglo smetati. Nadal je suviše gospodin i suviše dobro igra da bi mu ometanje protivnika bilo potrebno.
@cevapcinica Bravo za komntar 👍 Federeru i Djokovicu svaka cast, gospoda ljudi, ovaj spanac sto izvlaci gace iz guzice posle svakog poena, dno dna.
Prikaži sve komentare (24)