Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno pojeo ga je Nadal. Daleko od toga da je Dzumhur los, ali ipak Nadal je broj jedan trenutno u svijetu. Dzumi bravo, mnogi mogu samo da sanjaju da igraju sa igracem kakav je Nadal.
zasto je ovaj komentar top? napokon da nije neki pacenicki. bravo damire.
@istinaonama999: A ti? Koliko si ti daleko od top 10?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bravo Dzumi... svi sto pisu protiv tebe mogu samo da te povuku za njega. Doci do rang liste na kojoj si ti, je velicina i uspijeh. Samo naprijed, dok ti pises historiju drugi sjede u 40m2 debeli i nezadovoljni drzavom, i pisu tebi komentare. Bravo majstore, ti si ponos, i predstavnik Bosne i Hercegovine.
...to je uspjeh BH Telecoma.
Pocepao ga je Rafa kao sto Bake pocepa 500 evrica. Zato sto moze
Glavu gore i bićeš ti i bolji od Nadala...... Iznenadio bi da si pobjedio....... Sve je dobro dok si u okviru očekivanog....... ni više ni manje od tog nije dobro
Vidjelo se da Damir nije za 30 mjesto, nije imao šanse, nek suti i više trenira
Metla. 🤫
Ne znam kako je Dzumi uspio dobiti citavih 5 gemova... nevjerovatno. Drugi put Dzumi... samo vjezbaj...
otrese ga ko slinu.
Raskovo ga ko 'seto kolibu
Jel obo nadalu lgbt sponzor?
bio je hrabar heh
Idemo dalje Dzumi nema veze. Izgubio si od broja 1, samo nastavi igrati i ovo ti je bila prilika da učiš.
Dobar je Damir, samo njegova glava će ga stajati prelaska one granice teniske zvijezde i igrača koji je uvijek tuda negdje ali nikad ništa od njega. Mislim da se to oslikava i u odabiru (trenutne) bolje polovine.
Ma, zar je to moguće!
ljubomorni i oni koji u zivotu nista nisu postigli mogu samo da pljuju....tipicno.....a svi nadala gledamo samo na tv ili googlu....heheheh.....Bravo Damire
Falila mu harmonika..
Svaka tebi cast Damire ! Mozes mnogo napredovati, ovo je super iskustvo...