Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima klix razne nacine da malo zapali, od dodika, covica, bakira pa evo i preko nadala i carreno buste, kakva zurnalistika i ozbiljni clanci, daj samo nek gore naslovi
tabloidski naslovi
Sram i stid da vas bude za ovaj naslov. Stvarno ste novinarski sljam, samo nek je nahuskat na belaje... Fuj
Velik si ,Pablo
Ima sreću jer Nole nije bio u Visokom
...naslov kao sa Kurira,bravo za novinare Klixa,brzo uce kako postati klasicno zutilo...jos samo cekamo one naslove tipa SKANDALOZNO:"Krenuo je na posao,a onda mu se gogodilo ovo..."
Ne znam sta se ocekivalo?
Nadal je samo cestitao svom sunarodnjaku na uspjehu, a ne slavio poraz Djokovica.
Klix prati svjetske standarde zlobe i senzacionalnih naslova.....na prve stranice uvijek loše stvari....
Djokovic voli igrati samo kada su milioni u opticaju! Srbi su zbog trgovine i para digli prvi ustanak. Tadasnje turske vlasti im ogranicili trgovinu i promet. Politicki srbi posebno vole novac a sredstvo je mitomanska ideologija velike Srbije ili Srpskog sveta.
Pa sto ste tako nemilosrdni prema istini. Istina oslobađa...pogledaj pozadinu prvog ustanka
Pa valjda onda ne bi ni igrao na Olimpijadi? Eee šovinisti mali vam je IQ.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije proslavio poraz Djokovica nego pobjedu svog zemljaka
Kad te Careno Busta razvali zapitaj se kakav ti tennis pružaš , a dbr Nole je Srbadija pa i ne može dići ništa osim Jelenine sise, dok LIPA naša gazi sve redom..
pa spanci, hahaha, ista zemlja, olimpijada, bronzana medalja,kljucne rijeci
Daleko će dogurat novinar s ovakvim naslovima