Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemica Andrea Petković :)) Baš zvuči njemački.. Što se tiče melodije, slučajno sigurno nije.. Kod Amera nema takvih slučajnosti..
Godina je 2017. (dvijehiljadesedamnaesta) a neki debili se i dalje iščuđavaju činjenici da su nacije skupovi ljudi različitog porijekla, vjere, rase, spola i drugo.
Sve i da jeste slučajno, vidim teniserke i navijači glasno podržavaju himnu, što će reći da se nisu pokajali.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trump vec donosi promijene, kako je i obecao. Nema vise Einigkeit und Recht und Freiheit, to je previse politicki korektno. Za one mekane liberale iz velikog grada sto piju Starbucks frapuccino i voze se Uber taksijima, ironicno mozda, na hladnu i vrucu yogu. A kako je 'pjevac' slatko otpjeva, ni trepno nije, ko da je 38a i Hitler ulazi u Vienu. A Amerikanci aplaudiraju, bravo majstore, dirljivo. Izgleda nije bilo puno istoricara medju tenis navijacima taj dan.
Al s druge strane, eto ja sam neki amaterski 'istoricar', tamo 4. regionalna liga istoricara, al sta imam od toga. Ovi neznaju, al imaju love da zive na Hawajima i gledaju tenis, i to zenski. A ja jedva skupim da mogu gledati Engleski futbal na TV. Znaci imaju korisno, potrebno znanje. Yebes proslost.
Zar nije ovo himna Hrvatske?
Još da ovi klixovci znaju objasniti zašto je ovo"nazi himna" i po čemu se razlikuje od himne koju danas Nijemci koriste...
Njemacka aktuelna himna i jest deutschland uber alles i pjeva se svuda i stalno? Koji je ovdje dio sporan? Ja nisam skuzila...
Einigkeit und Recht und Freiheit für das deutsche Vaterland.....
Silver, počni pred njemačkim policajcem da pjevaš Deutschland über alles... pa nam javi kako si prošla 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Petković staro njemacko prezime :')
To kralju !!!
cura iz Tuzle nastupa za njemacku a na svim srbijanskim portalima naslovi poput........srpkinja se osjecala ovako,onako hahahhaha
Znaci,Amire Petkovic kci?Mama Amira tata Zoran,a kci Njemica.
Svako normalan moze primjetiti da na videu samo pjevac pjeva, a navijaci i teniski tim pjevaju nesto deseto sto nema veze s ovom pjesmom. Znaci montaza! Ali ipak ja sam samo amater, na klixu rade profesionalci tako da moguce da grijesim :)
Maxum5 , ...nije montaza , navijaci i tim pjevaju pravu himnu " Das Lied der Deutschen " .
Cim se spomene u komentaru medijska montaza ili tako nesto klix odmah brise komentar. Pravi profesionalizam vidim. Zelite slobodu izrazavanja, a vi je nedate. fuj
nista nije slucajnost zapamtite,.... svaka se istorija ponavlja pa nazalost i nacisticka,.... zivi bili pa videli
Sieg Heil
Srbi pjevaju Bože pravde po cijelom svijetu i to njima normalno.
Ne kaze se iznad svih u Sroskoj himni. A de vasa Bosanka-Bosnjacka ili ti UN jel te emocije bace u trans?
Napasce Hin mossad..
ahahahah, đe ovog nađoše