Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
federer je car,volim ga još od pobjede protiv samprasa 2001.,valjda će osvojiti taj posrani roland garros i konačno osvojiti sva četiri grand slama.iako nadal ima puno veće šanse nadam se da će roger naći inspiraciju i pobjediti ovog majmuna i potvrditi status,koji je već zaslužio, najboljeg svih vremena. C\'MON ROGER!!!!!
hehe, pa ovaj Federer je isto govorio i prosle godine, pa je osvojio... hm, je li bi 4 ili 5 gemova... buhahahaaaaaaa
joj ne seri matereti opet ces zaplakati
Neosporno je da je Nadal igracina iako sam strastveni navijac Federera.Ali cinjenica je da Nadal igra na snagu i kondiciju sto je nekada radio i Patrik Rafter koji je cesto izlazio na mrezu ali su ubitacni mecevi istrosili tijelo ranije nego da se stedio sto je i dovelo do prijevremenog penzionisanja istog sto bi se moglo desiti vrlo brzo Nadalu. Jos je izvjesnije da se povrjedi u nekom od meceva i da ga onda pocnu povrede sustizati tako da mogu se kladiti da ce Federer jos jednom dohvatiti prvo mijesto ATP tablice. Naravno kapa dole za dosadasnja Nadalova izdanja.
najbolji teniser ikad.. kakav stil samo ima.. savrsenstvo.. za razliku od nadala koji samo na snagu igra i ima stil za k****.. maratonac
plakat ce on ponovoo
ma opet ce Fedex krokodilske suze da roni...
kad ne bi sam sebe pobjedjivao i pravio uzasno glupe greske mozda bi ga i pobijedio...
kralj, sah, mat :D rasturi ga care
Eh moj jarane da ti tako mislis kad izadjes na teren protiv Nadala mozda bi i imao sanse!
e moj rogeru, kako si ti posho zazbiljnije petljat sa onom sukubom od mirke tebe nidye, ni na nebu ni na zemlji...
Već dugo sam strastveni navijač Federera, i pratim svaki njegov meč. On je sjajan igrač, al čak i ja priznajem da protiv Nadala nema šanse, na šljaci pogotovu. Bila bih najsretnija kad bi me Federer uvjerio u suprotno :)
hahahaha smijesan si