Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slobodno novinarstvo mogu se pisati i crtati razne stvari. Možeš se i oženiti svojom profesoricom koja je starija 20g i niš ne smeta
Srbijanci su najveci divljaci
Možete da poduvate Noletu, a i nama, hahaha... Zavist je bolest!
edmondo, čuj najveća podvala u tenisu i folirant, cirkusant, misliš što je najduže broj 1 u svijetu, pa jesi li ti svjestan šta si napisao, nemoj tako mržnja nije dobra stvar, najprije za tebe pa onda i za druge !
Samo da silujem kurvicu Romu u Rimskom derbiju ujedao bi Romine igrace ako treba
A da je Federer ili Nadal rekli bi trebali su ostati i na masazi. Kakvi licemjeri. Nole je broj 1 i najjaci teniser koji se ikada pojavio u ovoj igri a sve ostalo je ljubomora.
E jbg nesmoje coek vise da ode na WC da se ne napravi drama oko toga, jos Dokovica blate nepotrebno