Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ko da je sa Svrakinog ili Aneksa
dobro si hahahah
Jarane ti si dobar komad budale...novaku ni do koljena.
Slazem se da se Djokovic nije bas najprimjernije ponasao u Parizu u onom polufinalnom mecu ali ti mu nisi ni do koljena ni kao osoba a ni kao teniser , ti si najobicnije razmazeno pasce
Kyrgo, moj jarane, Nole, u pravu si, se ponasa isto ko i ti. Gospodin, pobjeduje turnire, postuje kolege .... U, ja se zajeba, ti se tako ne ponasas, Izvini, nane ti sto oko kuce raste! Do mene...
Šta li jede bolesnik.
On se ponašao donekle kao i ti. Sad se više tako ne ponaša. Kad uzmeš prvi Grand Slam onda imaš pravo nešto da kazes. Sve dok se to ne desi, obriši sline i šuti.
Pa mozda debilu zato sto je prvi a ti nisi i neces biti nikada; mozda zato?!
takoe!
Uvest će i u tenisu "trash talk" samo da prodaju ulaznice...
pa za pocetak moze ti reci kako biti najbolji na svijetu, i to godinama... ti si vise sponzorusa tip pa ces tesko skontati.
Potpuni idiot, a strašan igracigrač... da mu je sredit glavi bio bi br.1
gigant....
najjaci lik hahahhaha
Aj ti kod Damira po savjet, on je fin!