Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pohvalno je što ste malo počeli i drugu stranu vakcina da promovišete. Vakcina treba biti lični izbor napravljen prema ličnim potrebama a ne prisila i orvelovska ucjena kojom nas trenutno maltretiraju.
Ne radi se o PROMOCIJI, nego o iznošenju činjenica, i od toga ne treba bježati. Nije PROMOCIJA ako šef klinike u Njemačkoj utvrdi da svaki peti hospitalizirani razvije ugruške kao posljedicu Covida, a jedan od 500.000 isto razvije kao posljedicu vakcinacije. To je činjenica.
kakve crne licne potrebe, ti kad dodes da primis vakcinu, nema tu nikakve upute ni savjeta, nit te ko sta pita nit ti ko sta govori, imas osjecaj da jedva cekaju da ti je ubrizgaju i da te se kutarisu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba imati hrabrosti i primiti eksperimentalnu vakcinu.
Poslije j.... nema kajanja
Sad šute ovi mulci piz vam materina svi vam anti i zavjeraši , mamu vam sotonsku
ocito je da po starim dobrim Microsoftovim obicajima uz cjepivo ide i Trojanski Konj, Malware ...
Čestitam klixu na hrabrosti. To je novinarstvo treba imat i malo muda
Prosto sam iznenađen da su objavili ovaj tekst!
Sportisti profesionalci,amateri,perspektivni itd nebi se trebali vakcinisati!!
Profesionalni sportasi a pogotovo oni sam 30 godina + imaju vrlo cesto takve simptome, to je ocito preopterecenje tijela. Tijelo nema dovoljno odmora i to je kocnica. Najvjerojatni to nema nikakve veze sa cjepivom. Neka se odmori, nekome treba za to 3 dana nekome 2 mjeseca i opte ce biti dobro
Ne kaki!!
Vranicu jesil to ti
Ovo je nista ce njih tek vremenom da oboli od raznih poremecaja i malignih bolesti.Svako ko propagira vakcinu je zlocinac!
ha sto se morozas brinuti za koronu, sad moras i za nus pojave.... nije to nikako dobro... i sta sad da li da sacekam sa vakcinacijom???
Ne vakciniši se prijatelju. Ne unosi otrov u sebe bez potrebe. Postoje lijekovi za Coronu, Ivermectin i HCQ. Evo ti protokol vrhunskih USA doktora za prevenciju i liječenje. https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/11/FLCCC-Alliance-I-MASKplus-Protocol-ENGLISH.pdf
jbg, tako je to kada pristajes biti kokusni punić u velikom eksperimentu farma i globalne mafije...
Sta ce biti pa je ovo vijest? Jel moguce?
il sto bi vaxxeri rekli umro bi da nije primio vakcinu hahhaha
Ko bi rek'o da klix ovako nešto objavljuje.
Ja eto do vakcine je...