Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad si lijep i zgodan to je onda flert, kad si ružan onda je seksualno uznemiravanje. Ja sam nažalost u ovoj drugoj kategoriji, mene ni mati nije zagrlila 5 godina kamoli ko drugi. Ženama sam bitan ko semafor u GTA. Ali navikne se čovjek, makar rahat koračaš kroz svijet. Tužan, usamljen, željan ljubavi ali rahat.
Jarane imaš prvo vrlo negativan stav prema sebi. Za muškarce je izgled tek mozda peti po vaznosti, 1. status u drustvu 2. koliko si zanimljiv/smiješan 3. karizma 4. koliko si uspješan/koliko zarađuješ 5. samopouzdanje 6. vizija buudcnosti 7.tek sedmi mozda izgled... samo bitno da se fino oblacis, da fino mirises i da treniras...frizura i da si fino obrijan isto bitno.
Znači muskarac se moze rodit ruzan i da voda misicu koja ce ga pravo voljeti. S druge strane ako se cura rodi ruzna i neposluzi je genetska lutrija, moze bit najsmjesnija, najpametnija itd nece nikad zgodnog uspjesnog muskarca imat. P.s uzmi knjigu psiho-kibernetika i kreni je izucavat, spasit ce te..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo lici na istinsku ljubav. Ovo su lijepe price.
i ja sam trazio selfie i broj od Selme Bajrami ali nista ,nijedno ni frugo,samo mi namignula i to je to
@Balkanac007 ti si jedan od 1000 koji je trazio, a nije dobio
Amra Dzeko na aparatima
Vjerovatno je neki siromah
Pustite šuplju da ženama nije bitan izgled. Bitan im je isto kao i muškarcima. Naravno da ce svaku ženu privući neki muškarac koji je lijep i zgodan. Neće vidjeti nekog poruznog lika i reci jao jeste ružan ali je sigurno duša od čovjeka. Dakle i ženama i muškarcima je izgled najbitniji, pustite šupljiranje.
Murguza.
Neloša ova teniserka. Nego, više me zanima ko je ova lijevo?
Diskretno joj prilazi tajanstveni i profinjeni tip sa blagim smiješkom, ona je bila suviše usamljena šetajući parkom, sve djeluje tako nestvarno i magično. Dvije godine kasnije Marbella, a zatim prva prinova: crnokosi dječačić po imenu Jose Antonio, nazvan po njenom aristokratskom ocu. Nastavak pratite u Graciji.
Koliko su zene povrsnije od muskarca najbolje govore drustvene mreze. Samo iskljucivo top frajeri imaju dosta zenskih pratilaca ili neki koji su popularni zbog love. Neke debeljuce ,izrazito ruzne i zene koje trebaju kilo sminke imaju po 10k pratilaca i dosta lajkova.
Belegija je presudila :)
Realno lik za nju izmislio fizički izgled.Njoj pare su manje bitne jer ih ima tako da...
Hebo nju, jeko ova lijevo
Ne znam, ali meni ovo baš super i priča i baš mi drago i zbog njega i zbog nje. Šta bi bilo kad bi svi zaustavljali cure tokom zivota koje su nam se svidjele i koliko bi tu jos finih prica bilo...a mozda i nekih naopakih, ali bi barem nesto pricali...
Fakat - Ukrajina, Kyiv prije 2 godine, u hotelu u 3 navečer. U liftu sa jednom zgodnom curom, pita ona mene na engleskom jesam na festival došao plesni, aha...pokušavam da skontam odakle je po naglasku, nikako da pogodim, kad...kae BOSNIAN, AMA REKO NEMOJ ZAEBAVATI hahaha koja šansa..p.s sad smo raja samo preko instagrama