Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2101723026724189&id=1728739980689164&refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2FVT4life%2Fvideos%2F2101723026724189%2F&_rdr 😆😆😆😆
A kako ide onog nadopingovanog Srbina, Novaka Djikanovica?
Kad je poslao pomoc Bosni od 600.000 za pomoc od poplava, tad ti nije bio dopingovan
@SVI_MAFIJATE_JBT Nije on slao nikakvu pomoc Bosni, vec Djikanima u Genocidnom Djikanistanu. Ti si izgleda zaboravio ko je bio poplavljen. Islo je i stotine naivnih Bosnjaka da spasava Djikane, a ovi im poslali kazan graha sa krmetinom za uzvrat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tesko da ima sport koji je danas regularan. Sve je ovo predstava za mase. NBA su unistili zidovi. To vise nije kosarka nego cirkus. Boks isto. Negdje sam procitao da kada je Djokovic igrao u Srbiji su seljaci gasili traktore i kombajne kako bi glegali tenis. Heej! Do prije par god. nisu ni pravila znali. Morate da znate i da su vlasnici svih kladionica zidovi, tako da kada uplatite, vi podrzavate cioniste.
djikane, postedi nas svoga ludila.
zar ne drzi hdz kladionice?
Otkako je prošao projekt sa doping-kontrolama Rusa nešto krenulo nizbrdo i ostalim top sportašima. Valja se na vrijeme izvući.
da se razumijemo, Federer je najveci ikad, ali ovo sto radi unazad 5 godina sa preskakanjem turnira na sljaci je pi.kasto. i onda na Wimbledon pobijedi Nadala i svi ga dizu u nebesa, a Nadal igra 6 mjeseci u kontinuitetu, ovaj odmara 2 mjeseca pred Wimbledon i normalno da ce ga pobijedit. i u doba Novaka je slicne stvari radio. naravno strateski je to ok, ali tesko onda mohes poredit njega i Nadala jer ovaj za svaki kljucni turnir uzme odmor, a Nadal igra sve redom.
Nikada ovo nije radio, prosle godine se povukao sa sljake, kao i ove - covjek se cuva i gleda svoje realne sanse. Grand Slamovi su ono sto istinski zeli - tako se i ponasa.
kakvih crnih 6 mjeseci, Nadal ima 5 godina nije u komadu odigrao 4 mjeseca bez povrede, kamo srece da jest, jer je velicina za sebe kao i ovaj