Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav kralj...kakav majstor...svaka cast majstore...peRFect 💪🎾
Bravo,majstore
@Saran61 kakav si ti debil i bolesnik
Hvala,hvala. Jedan,jedini,najveci. Bravo i za Rafu al zna se ko je TATA.
Zna se ko je tata a 23-14 :D, mada ce ga stici Federer do 2020 :D
I neko poslije da kaže Đoković najbolji hahaha . Neće nikad biti ni do koljena doktoru tenisa , a vidjecemo Đokovića tek kad dodje u njegove godine .
@Kriticarrrrrr propasce do tad i doce trenirati balijsku reprezentaciju a ti ces da svrsavas u gace.
"Roger je breaknuo Rafu u posmom gemu", sta reci nego blago skoli u koju si isao
institucija
A kriticari ga vec 3-4 godine "tjeraju" u penziju...majstor im je odgovorio na pravi nacin
brate, najveci si ikada... na sta ce liciti tenis, kada to odes, to je veliko pitanje...
doktor umjetnik maestro institucija.
Najbolji svih vremena, covjek je gospodin igra sa takvom lahkocom, Nadal igra na snagu , dok Djokovicev stil nisam nikad gotivio jest dobar igrac nema sta, svaka cast Agasiu i Samprasu ali RF je po meni najbolji svih vremena.
Kralj..
Niko nikad .. kapa dole umjetniče !
91 Titula u Karijeri... ANY QUESTIONS,WHO IS DJOKOVIC & MURRAY ?? :))
@ForeverBiH and dzumhur?
Nadal je mnogo ispod Rogera trenutno......Jedva čekam Murraya da se pojavi i sastane sa Rogerom....Šteta što ga nema nigdje.....mada i Đokovića bi volio ...kako bi ih Roger preslušao nisu ni svjesni još...
Najbolji ikada! 🎾🎾
Nadal ga vodi 10 pobjeda i ima vise Mastersa, po cemu je Federer najbolji ? Rafu da nisu povrede udaljile par godina bio bi neprikosnoven za sve danasnje tenisere, ali vidjecemo ko ce dominirat narednih pet godina.
Nadal ga vodi 10 pobjeda i ima vise Mastersa, po cemu je Federer najbolji ? Rafu da nisu povrede udaljile par godina bio bi neprikosnoven za sve danasnje tenisere, ali vidjecemo ko ce dominirat narednih pet godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
G.O.A.T.