Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko zna zna!
Federer je najveći svih vremena. Čak i ako ne bude najtrofejniji, on je teniser br 1. Jednostavno čovjek plijeni svojom gracioznošću, savršenom tehnikom, pokretljivošću, genijalnim odabirom poteza. Gord kada gubi, skroman kada dobiva, gospodin u svakom slučaju. Da li je više umjetnik ili sportista, to ostaje budućim generacijama da zaključe.
I Ivanišević ima isto mišljenje kao i ja :) http://www.avaz.ba/clanak/273109/ivanisevic-fasciniran-federerovim-backhandom-video
pola godine nije igrao, i onda za 90 min razbije desetog igraca, mislim da ima dobre sanse da pobijedi nishikorija, samo da ga sluzi dobro servis
fedex ubica ti vi komsije velicajte dzoku
A gdje onaj nolovic djoko-kurd?Je li se on plasirao?Nisam u toku.
hoce li se ikad vise roditi ovaka teniska velicina. sretni smo sto zivimo u njegovoj eri. zadovoljstvo ga je gledati
Kralj se vraća
Roger Federer - je zaštitnički znak ovog prelijepog sporta. Današnja njegova igra u 35.-toj godini života je očaravajuća, jednostavna, ekonomična, graciozna, agresivna... Njegove ponašanje na terenu, njegove izjave poslije mečeva, poštovanje koje gaje svi prema njemu jedan su vid povezivanja sa fanovima širom svijeta. Publika naprosto poludi, svi željno iščekuju njegove mečeve, njegove čarobne poteze...Iskreno se nadam da će ići do samog kraja i nastavljati da nas ispunjuje.
Samo mala ispravka, covjeku je vec 36. godina.
Najveci svih vremena!
unikat, nikada se nece pojaviti bolji igrac...
svaka cast care da uzivamo jos puno godina u tvojim igrama aBd
najljepsi :)