Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva dominacija.Mislio sam da će Zverev uzeti bar set.Mislim da ovo Carlito uzima.
Alcaraz odličan, ali čini mi se da je na žešćim dozama PED.
Jasta svi Djokovicevi rivali na steroidima i PED samo on cist 😅
samo pogledati film biger stronger faster, i nemojte misliti na prvu da je film samo o bb dopingu... jednostavno danas ne postoji profesionalni sportista sa vrhunskim rezultatima koji nije na dopingu...
za klasu bolji od nadalove igre na betonu.
Kakve veze to ima? Nemoj zaboraviti da je Nadal propustio 14 grand slamova zbog povrede, od toga bar pola na tvrdoj podlozi. Necemo nikad znati sta je sve mogao osvojiti i kakvu je igru mogao razviti.
Nadal na US Open 2010 je bio monstrum gazio pred sobom sve,
jedne prilike kada je Alcaraz igrao protiv Caspera Ruuda, tada je Carlos bio 270-ti na ATP , gledao sam mec i vidio da Casper nema nikakve sanse, a Casper je tada vec bio top 50 igrac i znalo se da ce vrlo brzo uci u top 10. Rekao sam prijatelju ovaj ce biti broj 1 dugi niz godina samo da ga postede povrede.
MAŠINERIJA !!