Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jako lave
SMECE ATEISTICKO
IZJAVIO KAKO USPJEH NE DUGUJE BOGU VEC SAMO SEBI ETO ZA KAKVOH GLUPANA NAVIJAZE BEOGRADJANI MU SAMO PUNE GLAVU CIM JE U BRAZILU SE DERAO DA NIJE MUSLIMAN ODMA SUTRA DOBIO POZIV U BEOGRAD PA NIJE NIKO LUD DA NEVIDI SZA SE TU DESAVA
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dobar je Damir manite se tih zavidnih komentara, decko je postigao nesto, igrati protiv nadala na glavnom terenu jednog grand slama priznat cete nije mala stvar. Doduse na klixu su sve mongoloidi koji samo znaju kritikovati
mozes ti to dzumi
Udri muški!
samo daj sve od sebe :) i trece kolo je veliki uspjeh!
Podrska mu najveca njegova djevojka koja je konstantno s njim.Placa to Damir
Lave nas
Damir je nas zmaj
me too
Ne diraj Rafu Damire! :p Vamos!
Prosjecan igrac nikad nista veliko napravit nece poneki krik i to je to a protiv Nadala si vec osudjen na veliko
Za tvoju informaciju taj prosječni igrač o kojem pričaš je jednom prilikom već pobjedio Rafu i to na Masters turniru.
tebi je najvece sto si napravio komentar na Klixu. Cestitam!
I mi ćemo Damire
ljudino svaka tebi cast ali filozofija nije uzivat i ici po rezultat nego se trudit borit i namu it do zeljenog rezultata. Rad rad i samo rad pa ce bit sve sto zamislis. Sretno !
Samo igraj svoj najbolji tenis i bice dobro..! bez price sa sudijama, za sve ima challenge ako je sporno. Izgubiti od Nadala nije sramota, mozes samo dobiti. Necemo spavat, bodrimo te!
Sretno Džumi, MOŽEŠ ti to.
to isto kad bi zeljo protiv barcelone rekao da idu na pobjedu