Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li zbog te povrede kriv sudija ?
LAZES KERU SRPSKI! DZUMHUR JE GOWNO
Dajana je tebe povrijedila, hihi.
Pa dobro,dalo se ocekivati da ce malez kad tad izdat. Zali boze love BH Telekoma ulozenog u ovog krmka.
@Coin @Pa dobro,dalo se ocekivati da ce malez kad tad izdat. Zali boze love BH Telekoma ulozenog u ovog krmka.@ Možda je bilo pametnije uložiti ta ogromna sredstva u školovanje i psihološko savetovanje i odvikavanje od mržnje takvih poput tebe
Sretan oporavak.
Ovaj covjek jednostavno nije simpatican nikome, potpuno bezrazlozno. Dobro igra, najbolji BiH teniser, ne vidim problem sto se izjasnjava kao ateista i sto ima djevojke drugih nacionalnosti. Dakle, problem nije u Damiru, vec u mentalnom, zaostalom, sklopu prosjecnog bosnjaka.
Tko je rekao da je ateista? Cojk Bošnjak, sponzorira ga HIFA, a tamo samo Allah, Allah.
@KurcojevicGuzomir8 Sviranje qrcu, tip se osjeca Srbinom (malez), neka uziva sa onom plasticarom u Beogradu. Samo zali boze love koje je BH Telekom upucao u njega, a ne nekog patriotskog sportistu koji. Nikome njegovi porazi nece nedostajati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisi ti za tenisa ufati se lopate
Jok ti si mi za tenisa
ne lagi damire!!!