Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obogati me Džumi !!!!
Koliko je dobra kvota i Džumi ce igrat sam na sebe haha
A sad dragi citatelji: Vrijeme je za Ekonomsko Propagandni Program udruzenja hercegovackih kladionicara!
ATEISTA I BEOGRADSKA KOMUNJARICA OVO GUBI GLA5
@PurelsIam De malo o'ladi, nije svako kao ti. Prihvati i druge... sve po motu tvog poslanika: "Vama vasa, meni moja vjera". Covjek ne propovjeda vec samo igra tenis. Nemoj da te prijavim glavnom hodzi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kladionice ne grijese nikad ni u cemu. Ovo su realne sanse. Dzumi jest dobar, i sam Rafa ga je nahvalio, ima vic u igri i uvijek dobru taktiku, al Nadal je najbolji na svijetu. Ko god ga je gledao u ova dva meca u Australiji zna i zasto. ;) Naravno, iznenadjenja su uvijek moguca. Vamos!
Ma kakvi podcjenio,smijes dat Milijardu protiv ovog Krkana
ulozit cu starog na dzumija sutra
Treba biti realan i reci da je Nadal prvi teniser svijeta, i sasvim je logicno da se nesto ovako desi. Džumhur je mlad igrač, izuzetno je napredovao, i ako subjektivno gledam na ovo, navijam i želim da on odnese pobjedu. Realnost je jedno, subjektivitet nešto sasvim drugo a ishod ovog meča će biti nešto sasvim treće (zavisnosti od okolnosti).
bice brzo i rutinski
ah nadal ce se sad zainatit zbog proslog puta
realno džumhurove šamse, hmmm??? what??
Dzuimhur voli SBB, i nije kasicni bosnjak. Zato ga volimo
nadal je stroj i volim ga gledati kako igra, ali naravski da navijam za dzumhura, lik ima genijalne poteze, samo da nauci upaliti proces saulisavanja, daleko bi dogurao.
na dzumija ulazemm pare za krov...ili bos ili hadzijaaa
Naravnno da navijam za Damira ali novinar mora da zna da je na Nadala kvota 1,17 kad igra protiv Wawrinke koji spada vec godinama u vrh svjetskog tenisa!!!!
@MehoPudlica lijepo li je kad se covjek sam nazove u skladu sa svojom pameti. dobro je biti svjestan sebe i svojih sposobnosti.
ma nista od ovog.... nije jos stigao Nadala
eheeh Nadal sa 19 osvojio Rolland Garros, Damir prvu titulu sa 25
Nista i niko nije nikoga podcijenio...To vam je trenutna situacija !!! Izvolite novinari,otvorite kladionicu i stavite egal kvote na ova dva tenisera.Vjerujte mi na rijec da ce vas poslije tog meca cekati katanac.
pa ne igra protiv 2648 teniser svijeta pa da je kvota 17 na njeg..uvijek sam se kladio protiv dzumhura i uzimao dobre pare ali sutra treba probat jedno 20km na dzumhura kvota 17
Nadal protiv Federera bude 1.40 😂😂 ne znam sta je potcjenjeno
Kad? Zadnji put bio 3+
@Lezve88 Nadal Federer kvote budu 1.8 odnosno 2.2.Nikad 1.4