Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjeli bi vi njega kako igra da kojim slucajem nema kladionica...
Drug mani se noćnog života i Beograda, mani se kurava , nađi jednu ali vrijednu. Posveti se tenisu, toliko si već uložio, Možeš ti to!
Ovaj Beogradjanin nam je nebitan, al ono skroz.
Normalno da je tako kada nisi iz kafana izlazio. Više se drži reketa a manje slikanja mobitelom ogledala za instagrama, odmah će rezultati biti bolji. Zašto su Đoković, Nadal i Federer najbolji? Predanost, rad i disciplina moj jaraniko. Tebi sve to fali i zato nisi ni u top 100.
valjalo je izgubit toliko meceva, nemojte odmah na covjeka...
Sta fali kuravama, nije sve u tenisu
Jeli ovaj placa Klixu reklamu da ga peomovisete svaki san
vjerujes? 😂😂😂 pa ne vjerujes ni sam u to sto pricas hahaha
Svaka sezona ti je bila najteža.... Ostavi se ti majstore tenisa, zasuci rukave i pravac Njemačka na bauštelu, biti ćeš tako korisniji......
Njemu svaka cast na jednom igra za nasu ovu napacenu drzavu, nastupa pod nasom zastavom. Na zalost uvijek dok bude igrao varirace nikad nece biti medju prvih 10.. Malo psiha, malo trener, malo neki 3 faktori i na kraju oko 50 ATP mjesta plafon da bude i da se vrti... Sretno daj Boze da grijesim i da naredna 2020 ti bude bolja i bez povreda.
Solidan igrac za nase uslove i koliko je ulozeno u njega , bio bi puno bolji ALI STO VOLI sponzoruse i starlete hahahah i to one Srbijanske ali neka uziva i provodi se samo za bolje rezultate mora vise trenirati , ovako trenira sex , ali to vjecita dilema vrhunski rezultati ili vrhunski sex