Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hitno da se jave slobodne plastikom napumpane djevojke Damiru.......radi druzenja veze i napredovanja damira u tenisu
Hahahhahaa!!! E moj Damire , kako ti dodje do broja 30 ?????
Nema veze , izgubio sam 120 maraka zbog damira jer me oborio ali idemo dalje, nece uvijek sreca
Nedavno neko napisa ovdje, svaki naslov o Damiru sadrzi "preokret" :D :D :D i jest tako
S njim se nesto desava
Vracaj Dajanu moj Daco vidis da ti je svu pamet ponijela sa sobom.Dok te ona drzase pod kontrolom nesta i bi od tebe a sad od turnira do turnira tones ko titanic
Damire ne obracaj paznju na komentare botova koji ni upola para nece zaraditi kao ti. Neka ti ovo ustvari bude satisfakcija, ma pogledaj prave sitne duse jedva su docekali tvoj neuspjeh. Nego, odlican tenis igras I izvlacis max. od svojih fizickih predispozicija, ali nabavi dobrog psihologa, stabilnu vezu I posveti se tenisu. Svi veliki teniseri ove navedene stvari imaju ujednacene jer se ne gubi fokus.
Dzumija djevojka nogirala pa i on tenisu okrenuo leda
Od drugog kola dalje ni makac. Sta je tu je, tavorit ovako jos 10-tak godina i to je to. tesko da moze ikad uci medju prvih 20.
gabor svaki dan igra nakav turnir
Ovaj je gotov
Sjebala je tebe ona Srpska drolja moj Damire...