Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo bosanski majstore!!!
Napišite da je Damir popravio svoj najbolji rank karijere te je trenutno 73. teniser svijeta. Ukoliko pobijedi u narednom meču biti će 62. teniser svijeta :)
Aferim!!!
Svi svašta piše, a da nisam potražio ovaj podatak ne bih ni znao. Dečko je već kvalifikovan za OI 2016. https://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_at_the_2016_Summer_Olympics_%E2%80%93_Qualification Lista nije ažurirana, a sad je 73. na ATP što će reći da je 49. od 64 tenisera na ljetnim olimpijskim igrama. Brao Džumi!
šta znači selfconfident...svaka čast,majstore!
E nek su sliku promjenili vakat je bio
Bravissimo LAfee ! :)))
Citam ove komentare, sve neki strucnjaci u p. materinu
@nicaze01, Nisam znao da je za bravo Damire i slicne cestitke potrebna strucnost....
nema veze izgubiti u sledećem kolu. novi bodovi,novi sponzori,nova lova. nek crknu dušmani
Sto ti je prednost domaceg terena... Kazem ja . :P
bravo zmaju svaka cast na odlicnoj igri idemo gazi do finala
Dzumi ❤
dobro je, kako si?
bravo dzumi
Tako je Damire. Samo je bitno mentalno da ostane jak i pobjedjuje u mecevima gdje je favorit. Na sljaci realno je medju 30-40 igraca sigurno. Do kraja godine u top 50!
Ako se spusti za nekih 20-ak mesta ima šanse da ide na olimpijadu. Pokazao je mentalnu snagu u trećem setu jer je drugi izgubio u 11 gemu na svoj servis pri vođstvu 40-0.
S pola snage , dzaba se odveo u treci set .