Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve je sponzoruse karao dobro je i prosao...mogo je sidu triper ili sifilis fasovat...
@yeba.mene.drzava zabavljao se sa macom diskrecijom 3 mjececa
nije iskljucen i išijas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Umako si ga ti po splavovima....cuj peh godina
@manje sexa vise treninga
Uhvatiše Marokanca....👍
Ko nas predstavlja..stid me. Levat
Pa pasa moj kada odbijes da igras za svoju drzavu i ti i babo u tebe imat ce te jos bar 10 peh godina
Čime se bavi ovaj lik ? Da nije možda poznat po nečemu ?
Damir je vec dosegao svoj vrh koji ce tesko ponoviti. Tenis je nemilosrdan sport gdje zavisis od samoga sebe. Da bi se ostalo u vrhu i jos napredovalo potrebno je da se tenis zivi 100 % vremena.
I on kao fudbaleri...nije imao srece u zrijebu. Pa covjece dragi, treniras, igras najbolje sto znas i to je to. To si sto jesi i mozes koliko mozes.
A ranijih godina nije bilo korone za peh.
Nikad necu zaboraviti onaj mec kada mu je neka budala dobacivala iz publike i kada su se on i njegov cale neizmjerno trudili da ukazu da oni nisu nikako muslimani, dok je bilo nebitno sto ga je ovaj vrijedjao a bio pod zastavom BIH...Dno, dna ljudi
Tenkre klasični
Joj vi ga slušate i čudite mu se. Pa taj je mali u raljama kladioničarske mafije, tačno tako i nikako drukčije osim kako mu se kaže. Pomalo žalosno ali nimalo smješno.
Gledaj Dzumhura tipicni plavooki i plavokosi Bosnjo cije babe Turci nisu dirali. 😂
Peh su ti zadnje 3 godine Tako da bez rada nema rezultata Mani se khurava i treniraj pa mozda i bude sta od tebe,mlad si jos pa dok mozes iskoristi
Buraz, ne moze ti biti peh nego moras jednom odvagati hoces li biti profesionalni teniser ili ces po splavovima i klubovima votke ispijati i samim tim sebi performanse na turnirima unistavati. Tako je to kad balkanac dodje do para i ostvaruje komplekse iz djetinstva. Ne moze i klaber i teniser nikako.
Kako ima glupu priču. Reci nisam dobar i to je to.
Ma da, peh godina. Inače, čim prođe pandemija, Džumhur se vraća na prvo mjesto ATP liste.