Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad uspjeh bio titula na ATP 250 a sad finale na Challengeru u Banja Luci
Dzumi, trebao bi malo do Visokog, pa kod kakve nane da ti stravu salije.
Propali talent!
Sljedeći je turnir u Čevljanovićima.
dogodine akb piramida kup
Teško...
ma taj više ni u pofalićima na turniru pjetlića nemože pobjediti
Ja ne znam da je ovaj lik ikad ikog bitnog pobijedio u tenisu. Stoga se nameće pitanje o kakvoj je tituli riječ. Ali ako ju je i imao onda je baš našao banjalučki mejdan da je izgubi.
A nekada je bio br1 na Beogradskim splavovima
Srpske i hrvatske tajne sluzbe su unistile Džumhura. Oko 2012, prvi se pobojali da Džume ne ugrozi Djokovica pa mu kupili stan u BG i poslali da partija na splavovima. To je bio njegov kraj. Ali onde se hinjavi Hrvati pobojali da Džume ne ugrozi Marina Čilića i podmetnu mu onu ribu plastičaru, pa se Džume sada izjasnjava kao Hrvat i nazvao sina Luka. Kao fol nasli se na splavarenju. Ponovo srpskohrvatska osovina sprecava dobre Bošnjake.
Šta mu je ovo sa očima? Možda zato gubi.
Brat više ni turnir Ilidžanskih mahala ne može uzeti.
a izgubia je siggurno mali luk nije mu dao spavati
Ha ha ha ha ma hajte molim vas.....
Zato ga ide na ljubavnom planu. Zaljubljen do usiju.
Onda nek zigu kod kuće, a tenis batali!