Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sine imaš mogućnost da okopavaš krompir ako ti je tenis mrzak.
Daj Dzumi budi profesionalac..imas milion na racunu a nerviras se jer imas problem u glavi. Opusti se, uzivaj u tenisu. Bolje izgubi posteno, nego ispadat idiot na terenu.
batina je iz raja izasla....stoku koja se ne zna ponasati na bolirackom terenu u bilo kom sportu ja bih bez pardona -odstranio....dva tri puta a onda i trajno....pa haj kopaj kanale za 30 km dnevnice
Ona sponzorusa dobila mengu pa mu spermatozoidi udarili u usi. Bice to dobro kad skonta da pod mengom moze i oralno
Veliki uspjeh. Doči iz BiH i biti među 30 najboljih u svijetu je ogroman uspjeh. Ponašanje liči na 90% naših ljudi, a to je splet velike želje i manjak kučnog odgoja, odgoja u školi i odraz sredine iz koje potiče.
@Juzer Nije ovo on pisao nego ČALE 😂
Malo vise sabura Damire i ice to ako bogda jos puno bolje.
Živčo!!!
Džumi bolji si bio.
RAZMAZENO DERISTE, nikada nije dobilo metch kada se ovako ponasalo. I taman kada pomislis da je odrastao, a on se pocne valjati po prodavnici i traziti da mu mama kupi igracku pred citavim svijetom.
Ovo je bio mnogo bitan mec za Damira da overi ove zadnje rezultate i tako reci predje na visi nivo igre..ovako i dalje nije siguran dal je on stvarno dobar teniser ili je i dalje neki prosek koji s vremena na vreme bljesne.i zato ovakva reakcija..ali preci ce taj nivo drugi put..samo bez predaje..!
Tanko... realno :D
Po ponašanju Damir me sve više podsjeća na Marata Safina. On je bio jedan od najvećih talenata (ako ne najveći) u tenisu, ali zbog svojih ispada je gubio mečeve.
Da bi se ovako ponasao moras biti broj jedan a ne 31 ako je i to realna pozicija a nije,tako da dzumhur pokazuje da nikad ne moze biri u top 20,nema on mentalne snage za takve stvari
nisi dobro sinoc udarao sponzorusu Beograđanku i odmah kriv tenis
Pa volio si tenis nekidan u Moskvi... Sto ga sad mrzis odjednom??
Nije za tebe tenis,samo se brukas.