Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni čudo momak.Previše si potrčao za starletama, crvenim tepisima, bilbordima..Najmanje si se psovetio treningu i tenisu
@rizničar_tm Mali, ruzni kepec, iskoristio umor, povrijede, i nezainteresovanost vodecih tenisera, pa ugrabio nesto love, bodova, i umislio da je neki bitan teniser . Nasao plasticnu quravelu, koja ga je muzla, dok joj zagondzija, ne uzadje iz zatvora, a ovamo ga se zgrazavala u razgovoru sa pijateljicama. Tko ce njega onakvog ruznog i pogledat, da nema para.
@rizničar_tm ne slažem se s tobom, dok je guzio onu ljepu srpsku starletu igrao je dobro.
Najveći problem je u njegovoj glavi. Ima kratak fitilj, a nema snažan karakter. Kada počne griješiti tone do dna i ne može se vratiti. Tada se ponaša zastrašujuće.
Mali, znaš kako je Toni rekao? : Vježbaj P..... ti materina
Vjezbaj pi*** ti materina
Mrsko mi da kopam svoj komentar jos od onda kad je “bljesnuo”. Poklopilo mu se mnogo tada i dogurao je do svog maksimuma. I tada sam rekao da slijedi “tavorenje”. Popljuvali me mnogi tada i prognozirali mu top 10. Nije Damir bez talenta ali je ipak prilicno limitiran igrac sto fizicki sto psihicki. Lijepo bi bilo da je drugacije ali nije i nece biti.
Nije bitno Dzumi picimo dalje samo igraj ti si nas i lijepo je gledati na tv svoju zadtavu
Fataj se ti JKP Rad,trimer i grablje u ruke
hajd beri oraha
Vrati onu trandzu u box. Samo s njom znas igrat. Federer bi bez Mirke i sad vezao repinu i razbijao rekete s mozda dva Wimbledona.
Eto ga, popusio ha Dzumi opet. Mozda da se preorjentise na takmicenje u letovima papirnih aviona imao bi vise uspjeha.
Odlican potencijal i igrac, ali nazalost balkanski mentalitet ti ne da da napredujes..
Kao nekad igrao dobro iako je nas sirovina je obicna neotesana, jedina bitna pobjeda mu je bila kad je Nadal u Majamiju dobio suncanicu i predao mu mec
Svaka cast sto u sebi trazis problem a ne drugima....kao vecina gubitnika a pogotovo "ljudi" na ovom klixu. Sada abd...uz puno treninga bit ce bolje i da udjes u top 30.
Mali, ruzni kepec, iskoristio umor, povrijede, i nezainteresovanost vodecih tenisera, pa ugrabio nesto love, bodova, i umislio da je neki bitan teniser . Nasao plasticnu quravelu, koja ga je muzla, dok joj zagondzija, ne uzadje iz zatvora, a ovamo ga se zgrazavala u razgovoru sa pijateljicama. Tko ce njega onakvog ruznog i pogledat, da nema para.
Bgm meni je vas zao, nemate vi srece u sportu Bosanci batali te to, pjevajte cajke, pusite nargile itd.
Vise treniraj i manje budi na instagramu i rezultat ce doci ..