Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobiti Noleta i Rubleva na istom turniru. Veliki respekt Dušane, svaka čast!!!
Lajovic je sljakas, moze na narednim turnirima daleko da dogura. Cestitke
Ovo je interesantnije nego da je Nole uzeo turnir.
Svaka cast.....
K'o u sjevernoj koreji, ili eus ili srbin, nema treći
Jel treba sad da možda čestitamo,?. hahahah ma de ba.
Ti netrebas sigurno
Na ovom turniru se htjelo samo promovisati Srpska kao drzava Hrvatska,za to im nije bilo ni 20 miliona KM skupo...
Tačno,i nije Srbijanski teniser nego SRPSKI teniser !!!!!!!!!
Olican gurnir za seoske kasabe
Šteta bi bila da je Srpska open osvojio neki nesrbin...
srpska open- srpska close, i šta sad? Turnir za jednokratnu upotrebu, jer nema raspored ni za iduću ni za naredne godine.
Čuj ovog doktora veli "marketing", budalo nit' je Dnjole teniska gromada, a niti ga publika voli, da su htijeli doći, došli bi na Šumska Open ali nije čak ni lokalnih buždovana bilo da popuni 1000 sjedišta... Prodali su ti priču glupenderu, a ti se primio. Marketing 🤣🤣
Dnjole četalj planski ispao da napravi karijeru ovoj spodobi da bude što više Serva na sceni. Ne budite naivni, zavalili narod sa 45m KM za izgradnju kompleksa, Dodik i mali Draško uzeše po par miliona u džep i sad hajnca rat misli na konto ugrožavanja mira nešto izmajmunisati, Vukanović je objavio matematiku javno i kriminal navedene dvojice.
@user; Tenis na Balkanu je kao skijanje u Africi, udarili su vas po džepu, a ti sav glupav i jadan ushićen misliš uspjeli ste u svom Servovanju i dokazali se nekome.. Presaberi se, mada hrani te FBIH pa ti je sve ravno, treba vas otkačit s budžeta pa jedite šljake ove redikuli.
Bravo Duci!
pred krcatim tribinama
Kad vrhovni Baja
Boli me rackuu za nekakav srpski turnir..
Pa ovaj konaković pokušava sve relativizitati, iz njegove izjave izgleda kako sada sa oboji strane sjevaju neke izjave, kao da dodik nije najavilo rasturanje svih institucija te zaprijetio da če vojska srbije štiti njegovu politiku ocjepljenja, a konaković daje izjave kako on sada nešto radi, priča o nekom zamahu itd., Radi njegove slabosti i želje po vlast jedino su zamah dobili dodik i čović za rasturanje BIH ..
Rijetko normalan srbin, svaka cast Dušane.
Jaci je turnir u Kiseljaku koji se godinama odrzaje nego ova namjestaljka od turnira ...
Odrzaje?