Komentari (555)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima Visoko open ubrzo
VISOKO INSTITUCIJA
kome treba australian open kad ima visoko open ?!?!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
dakle, 100% zdravom covjeku ne daju da udje u drzavu.. moras biti vakcinisan. a vakcinisan i dalje prenosis virus. ludilo. nole barem ima love pa ne mora biti poslusnik kao mi ostali..
Isto mislim.Sve najbolje.
pa realno, meni su sve zivo ogranicili, jos mi i otkazom prijetili.. dok se nisam bocnuo.. sve to u europi, dojčland. da imam njegovu lovu nikad ne bih nogom krocio u sve ove lude drzave.. odem negdje u afriku ili mongoliju i zivim ko covjek.. bez ovih ucjenjivanja.. doslo je do toga da 100%zdrave ljude tretiraju kao najveci otpad.
trebao je staviti pedešana u pasoš
Dokaz da australska vlada primjenjuje isti zakon za sve. Djokovic je morao znati da australija primjenjuje veoma ostre zakone na granici. Sta je trazio, to je i dobio. Kod nas je korupcija i kod nas bih 'privilegovani' prosli. Pravda je pravda. Zasto bih djokovicu bilo dozvoljeno a svakom drugom ne? To sto je najbolji teniser, ne daje mu pravo da zaobilazi zakon. Zasto se neki dzonson mora vakcinisati, a djokovic ne, stani u red druskane.
Ovo je presedan u borbi protiv nametnutog sistema, da jedan svjetski sportista prkosi i da nece da se povinuje! Do sada takvi pokusaji su zataskani i ti sportisti bi zavrsili na smetlistu istorije. DJokovic je previse slavan da bi ga ignorisao svijet! Bravo za njega!
Od ovog dogadjaja Djokina karijera ide nizbrdo
Ja, i?
Ne razumijem ovakav stav komsija, prije apliciranja za vizu tj dolazak u australiju pravila su jasna. Nazalost Novak nije se vakcinisao i znaju se posljedice. Opet Vucic po starom svom receptu, kme kme srbii mi smo zrtva, nas mrze i tako uzima glas od ove srednjo pismene mase. Ljudi niko vas ne mrzi ali znaju se pravila ako odstupas od pravila ti prvi bockas.
Magarac!
A pustili iz Burundija nevakcinisane tenisere da udju?
Kako je svima tako treba i njemu sto pravit izuzetke nek je najbolji svima isto ko ga jebe
Moj Đokoviću nisi pošao na turnir u Banja Luku
Žao mi ČOVEKA !!! Ipak je on broj JEDAN u TENISU !!! Ali tako je to kod PRAVNIH DRŽAVA !!!
sta je drzava i zakon...bravo
Ima pravde. Dobro je.
Problem je u tome da su mu prvo akceptirali medicinsko izuzeće a nakon što je stigao nepriznaju, jer inače ne bi ni dolazio. Vidite šta su sa migrantima radili, Guantanamo je nula sprem njih. Drže ih po kavezima. Hajde što nevole Srbetine, ali još više mrze Muslimane
Australski genocidasi