Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno zasto ga provociraju iz publike . Ako i ima drugaciji stav, razmisljanje, ponasanje itd nije nikoga natjerao da misli i radi isto. Ako ga mrze samo zato sto je najbolji i sto dolazi odakle dolazi, onda to nije u redu. Mozete nekoga voljeti ili ne, ali mu to nemorate pokazivati.
I publika u tenisu se odavno poseljačila!!!
jer on kao srbenda ne zna sutiti pa raji zanimljivo srbendu provocirati
Đoković je institucija rijetkog kalibra i mnogi to ne mogu podnijeti: bez obzira da li je riječ o samom vrhu sportske elite poput Nadala i Federera, ili nekom random drkošu iz publike.
vau! pravi balkanac. ili preciznije, srbin. 💪
Vokri mu sto opet moze igrat Australija Open i njihovog pulena izbacit
Puši ga nole
ponosni chetalj
Sinonim SLOBODARSKOG svijeta, NOVaxx Djokovic! Zdrava pinealna zlijezda koja nije kleknula pod pritiscima Nadri Dr ill gatesa i zlocinackih satelita, who i ostalih! Hvala mu na tome i zelim da uzme 25. naslov!
Đoković seljačina Nije mu mjesto u tenisu
I onda ga na kraju meca, lijepo po naski, stjera u pi.ku materinu. Gospodski, nema sta
balkanski krkanluk
Svrbin , to mu je u kolijevci dato. Da je imao pištolj vjerovatno bi ga upucao i ona lagao da nije on ništa uradio.
Odgoj i kultura se stiću u normalnoj i moralnoj porodici, što ti svetosavac, sigurno nisi imao,a u tim godinama Nole teško je utjerati ti kulturu i dobrotu, a iščerati svetosavski poganluk.
Mòre li bit bolji dan za nargilaša poput tebe?
Ciganija... poprilično
Ovi svrbi gdje god odu glume Baje neke
Glumite dok ne dobijete po P. A onda potpisuj Kosovo Republjik
Joj sreca pa nije sisao, satro bi ga ti nole... Ti si ipak poznat po mafijsnju i udaranju
Kad bi se fudbaleri ivako ponašali šta im sve dobacuju