Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đoka jarane moze li nesto od serifa samo za drustvo ispod stola i naplati
ispred njega su jos 2 ili 3 godine tenisa na vrhunskom nivou.agasi od 8gs 4 je osvojio posle 30g.a novak je zilav i elastican i gledajuci njegove fizikalije moze da igra i do 37,38g kao federer.kako stari igrace sve manje turnira masters 1000 i ufokusirace se na gren slemove.sad ide sljaka.videcemo hoce li nadal opet uzeti garos.za mene ja svakako novak najbolji teniser svih vremena koji igra dobro na svim podlogama.za nijansu je bolji na betonu jer beton mu lezi.idemo veliki sampione
eros ramazoti je bio vlah
Kakva harizma ratnog zločinca, nije ni čudo što je toliko voljen, još da zakmeči o jasenovcu i NATO AGRESIJIIII onda će biti obožavan..
Za mene je on sjajan, svestran čovjek a još više sportista, vrhunski tenisač svijeta.....
Na stranu sad sve, čitam komentare i žao mi... Žao mi što Bošnjo ne zna šta je San Remo....
Svaka cast. Vise ga cijene Italijani nego SDA glasaci - da Dzumhur bude pozvan na Turski festival neki bilo bi 1000 Komentara
Sve ce uraditi da ga vise vole.A oni ga ne vole pa ne vole.Nije on,jadan ,kriv sto je Srbin.A ocigledno je da se umiljava sportskom auditorijumu.
@iskreno_pa_kud_puklo I? Pa čovjek je vrhunski sportista, sa milionskim sponzorkim ugovorima, ugledom, rezultatima i sada treba da ignoriše PR, samo zato što nekolicini Federerovih fanova (koji dominiraju) smeta činjenica da su Federerovi rekordi ugroženi. Ne kontam šta se očekuje, da ih zabija u PM ko god mu nešto ružno kaže?
Koliko god se trudio nije ni najmanje sarmantan, smjesan ili simpatican.
Da si ziv i zdrav svojima, a Boga mi i nama, koji te volimo. Uradio si vise od ijednog politicara u regionu, za sve nas.
Ljudi moji, odakle Vam tolika mrznja. Covjek je iz Srbije, sportista, voli svoju drzavu i uspio je u svakom pogledu a cijena je bila veliko odricanje i zrtva na prvom mjestu majke, kojoj ni za tri zivota ne moze vratiti gram njenog truda...ostali su bili skoro beskucnici da bi platili njegovo sportsko skolovanje. Daj se okrenite ka buducnosti da se volimo i kako tako normalno zivimo
Multitalenat ili mutant od granatiranja NATO
E..jesi fin..nrs.
pa vrijeme je djoko da budes drugi djole balasevic,reket okaci o dud i uhvati se mikrofona,dosta je bilo vise da nerviras sve tenisace svijeta prvim mjestom,sramota je djole.
! Ko ga voli nek izvoli ali nakon ove izjave nedavno zgadio mi se kao covjek ! Dovoljno mu je da vidi sliku Potocara, to sto je stajao u redu za hljeb je nista za razliku od onih koji su stajali u redu za streljanje ! Dovoljno receno !
@Beefstoo Pa kad vjeruješ klixu i njegovom "nepristrasnom novinarstvu". Nađi press konferenciju na You Tube-u, i poslušaj šta je zaista izjavio. Nijednom nije pomenuo NATO, bombardovanje i ostale nebuloze kojima klix pali narod. Ja lično im odavno ne vjerujem, i zato svaku vijest koja me zanima, malo proguglam i provjerim.
@Beefstoo nije to njegov problem niti treba da bude, on moze suosjecat s njima, osudit to il kako vec se osjeca po tom pitanju, ali to svejedno ne mijenja stvar da je I on ko klinac ceko u redu za hljeb mlijeko vodu .... svaki dan se na svijetu negdje neko ubija manje ili vise sto se tice broja, mada broj ne treba nista da znaci
uhhhh ne znam pjevati.. totalno nema sluha.. mozda nije cuo muziku na bini??
Nole je Tito. Bravo legendo.