Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni nije bio građanski rat
dijete rata? vjerovatno u smislu da je mahao vojsci koja je odlazila na ratista sirom Balkana da bi nakon toga isao opusteno na trening.
Eh ti Ameri i NATO ostave trag., samo treba djeci reci zbog cega ih je tuklo. Sta su radili Srbi i da su htjeli veliku Srbiju a dobili samo veliki .., minus u svijetu
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
E cuj gradjanski i ovaj se razotkrio skroz
dijete rata? vjerovatno u smislu da je mahao vojsci koja je odlazila na ratista sirom Balkana da bi nakon toga isao opusteno na trening.
Bio je rat genocidasa to jest srbohrvata koji su dovuceni iz irana i afrike protiv Evropljana.... vjere su bili samo dimni zid. Bosanci su pluralni 1000 godina, ovi dovuceni i izmisljeni srbi i hrvati pobudalili, i izgubili
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U bih nije bio gradzanski rat nego agresija sr i hrv na Bosnu i Hercegovinu a smrdiju su bombardovali jel nije sllusala .. evo i danas dodik spominje svi smrdi u jeenoj drzavi al nema toga vise mozete al dase svi odselite u smrdiju da ne lpravite probleme gdje ste god vi tu je i problem
E moj Novak, tenis dobro igras, al’ neke pameti nisi. Da imas pameti upitao bi se kako to da ti u Sarajevo mozes, a Nemanja u rodni grad ne smije.
Novak je pogrijesio. Ali nije mu ni zamjeriti jer je bio u području gdje su mediji izvještavali i ubjeđivati sve da ke riječ o građanskom ratu. Kakav građanski rat Novače? Bila je agresija na BIH i bio je genocid. VRS i dobrovoljci iz tvoje zemlje pod parolom stvaranja Velikosrpske otadzbine.
Što okoti izrod ništa nije čudno Nije mu lako pored onakvog oca. Geni su čudo
Reče on, a zna koliko mu je prijatelja i komšija išlo u "građanski" rat u Hrvatskoj i Bosni
U Jugoslaviji nije bio građanski rat !!
Pa vi opet navijajte za njega.
jarane kad svoje gonis, neki ce od tebe okrenuti glavu, pogotovo oni koji se ne slazu sa tvojim misljenjem. To za medije je 100% u pravu, oni imaju svoj spin za vise klikova, ali ne mozes biti ljut na kolege koji imaju razlicito misljenje. I ja sam za slobodu misljenja, ali isto tako je moja gradjanska duznost da pomognem svom okruzenju i zastitim druge koji mozda nisu u stanju da se izbore sa virusom. U panemiji je to bila vakcina. Razmisli malo i o tome Djole...
Vuk dlaku mijenja, ali cud nikada!
Očigledno nije proveo dovoljno vremena u piramidi !
Sportas za 10, ali mali chetnik I to je to.
haha .. ovo isto da sad neki mali iz Moskve ovo kaže... Srbija je AGRESOR i kriva za genocid
Režim ga uspješno koristi za mijenjanje narativa. U Bosni i na Kosovu je bila agresija od strane Srbije. Jel ti sad jasno?
Nole, veliki idol prosječnog bošnje..
Nikad ga nisam ni volio jer se vidi iz aviona da je mali Draza