Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brini Nole, ti si najveci heroj na svijetu, a samo pravi zlikovci ce druge nazivati zlikovcima, tako je u svemu, izdrzao si sve torture i duboki naklon...
Zemljaravnaploca1 Da pogodim: zemlja je ravna ploča, Ukrajina je napala Rusiju, vakcine su izmislili zapadni gay lobiji, Hitler je bio jevrej, Trump je pokraden na izborima... Plaća li vas Peigožin makar upola kao Wagnerovce? Je li fakat Putinov kuhar pravi dobre sendviče?
Lik falsifikovao potvrdu o vakcinaciji, a sto nije problem kad si intimus sa Dacicem, Vucicem i Vulinom, uhvacen na djelu /na dan "vakcinacije" bio ns drugom kraju svijeta/ pa mu svi krivi. Teniser koji je postao velikosrpski projekat "osvete Zapadu", budaletina koja je mogla biti upamcena kao gigant. Ipak, nadam se da ce mu brigadni general Moite Gadjo ponovo pruziti podrsku u Australiji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bilo je nopsteno prema tebi, made je bilo igraca na turniru sa laznim korona papirima
i eto poceo rat u Ukrajini nema vise korone,a i islamskih terorista sve nestalo sa ukrajinom
Lazes ko srbin
Boli me Đoka!
e pa mili onda si trebao lagano odbiti poziv I nikada vise krociti u australiju
Da klanjaš 5 vakat namaza sve bi ti bilo lakše, ali to voliš zastupati te nakaradne teorije i promovisati antivaksere i još si uz to nikakav vjernik. Zato te i snašlo sve nevjerniče.
Ti si puko ko tromblon! Kakve veze ima 5 namaza sa ovim 😂😂😂
Idemo mangupe po desetu! Ako iko zasluzuje statuu u Melbourneu to si ti!
Zasto igra u Australiji?Nato i bombardovanje,ne treba ni igrati na zapadu
Da si se vakcinisao kao sav razuman svijet, ne bi imao nikakvih problema.
Za sve drugo možete reći ovo i ono, da je antivakser, da promoviše neke svoje ideje, ali nemojte mu implicirati da je nacionalista, jer jedna od njegovih ideja vodilja je da poštuje i voli sve ljude, bez obzira na nacionalnost i vjeru, pogotovo ovde u ex YU. Pitajte nekog ko ga pozneje, recimo Semira.
E Semir je relevantna osoba...Bolesnik kao i ovaj kojeg piramide napune energijom. Bit će da je previše pod uticajem ludog oca.
Nije druže, nego su sa tobom postupali kao i sa bilo kim drugim. Zakon je isti za sve. Ti na to nisi navikao. To što si 'celebrity', sebi si, a u trenucima krize ne znači baš ništa što dobro deveraš sa reketom. Budi realan.
To onaj srbijanski teniser sto se slika pored cetnicke zastave a Deretic mu obavezno stivo dok putuje. Na curac nabiti.
Znam da neces nikad zaboraviti. Srbin si, srbi ne zaboravljaju i ne prastaju. Za neke grijehe generacije od prije petsto godina ste devedesetih pobili i rastjerali pola bosne. Vi i Albanci u par deka sto se tice toga. Za ovaj grijeh pretpostavljam kad tad tvoje neko praunuce se se osvetiti nekom Australijancu u Beogradu kad dodje kao turista.
Prvo da je Novak doslijedan sa svojim stavovima onda bi ih se i drzao. Ok, neces da ce vakcinises, ali onda prihvati sve dalje implikacije. Nemoj falsifikovati da si prelezao. To je kriminal. A kad smo kod zlikovaca, sta reci za ponosno slikanje sa rakijom brendiranom Drazom Mihajlovice, druzenje sa Milanom Jolovicem, komadantnom Drinskih Vukova koji su bili glavni u napadima na srebrenicku kolonu spasa.
zato to si se supacki ponio i toga si svjestan.
Hajde ne budi patetican. Prodajes masama neke price o veganstvu i anti-vaxx, bla bla. Mani ba lafine, mora da si u takvoj formi od trave i salate, a ruku dajem da si uredno vakcinisan za sve. Ti i zena ste pravi pateticari, zajedno s ocem ti. Kuknjava ziva, de malo nekog stava jbt. Dobar teniser jesi, ali ces uvijek biti u sjeni Federera. Coj´k dingospo pravi za tebe.