Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo onaj teniser što svako malo kmeči kako su ih zapadne sile bombardovale čitava dva mjeseca???
i kako je bilo tesko i kako su prezivjeli traume. A sto su oni prije toga 4 godine bombardovali Sarajevo i ubili 1600 djece i sto smo mi prezivjeli nasumicno granatiranje to je valjda nista. Njima najavljivali sta ce gadjati u tih nekoliko dana.
Da je pitanje glasilo "Za kojeg tenisera se udala manje-više poznata tik-tokerka, influenserka, instagramuša i antivakserka, Jelena Ristić?", druga bi se pjesma pjevala.
Kako da znaju kada ih zaboli neka stvar i za tebe i za Jelenu i za ostale.
Slaba pokrivenost srpskim tabloidima.
Tara,Una,Sofija,Atina.... Djole i karleusa trebaju kod psihijatra da se objasne zasto prave djeci traume
I onda smo mi Bosanci glupi...
Joj, jest dobro si. Inace se inteligencija u hrvata i regije odrazava u tome da znaju ko je koga ozenio i kako se taj nekad prezivao. jbt suti tita ti. da bosanci su glupi, ti si ociti primjer.
Bitno da je Nadal priznao da je Novak najbolji ikad, e sad Bošnje iz Kalesije i BihaČa se još dvoume
zamisli tucas istu curu iz srednje skole toliko godina ahhahaha uhhh a pri tome si jako uspjesan pa svaka cast Nole
Da je bilo pitanje: koji teniser promovise krkanluk i četniistvo, to bi i malo djete pogodilo. A ovako!? cuj jelena??? 🤣
Jel ovaj jos ima traume od silnih bombardovanja?!
Jel ovo emela burdzovic pisala “Uz emotikone koji placu od smijeha”
Eto njih briga koja se udala za tebe...