Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Organizatori su objavili listu iako najbolji teniser svijeta nije želio otkriti da li je primio vakcinu protiv koronavirusa.” Pametan covjek, medicinska dokumentacija je nesto sto je zakonom zasticeno( iako se vise ne postuje) suzbena tajna, nesto sto bi trebali da znaju samo ljekar i pacijent.
U prevodu ipak je on novak djokovic i moraju napravit izuzetak🤣🤣🤣, ocekivano
Pa to je veliki NOVAK ĐOKOVIĆ a,ne....
Bez izuzetaka, molim
ispada bolje primit vakcinu neg prebolit koronu
nidje veze. shupak.
Sta zajednicko imaju djokovic i fikro? Obojica prijavljeni, jedan za australian open, a drugi za respiratore.
Zasto medicinsko izuzeće? U ovo nesretno vrijeme, kada moderni svijet grca pod ovom pošasti, vi mu jos dajete medicinsko izuzeće. Ok.Lijep primjer i za ostale sportiste.
Grca onaj ko nema znanja o čemu se radi. Najveća bolest je neznanje, a najgori oblik neznanja je kad čovjek misli da nešto zna, a ustvari je to što 'zna' pogrešno i najgori oblik toga je kad se još toga drži ko pijan plota, neda ego drugačije. To je najveća moguća bolest.
Primio je on nju, placljivi egomanijak.
uskr tam kam