Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Australci su jedni od glupljih nacija kada je logika u pitanju. Zivim u Sidneju, svkaki dan se susrecem sa ljudskom gluposcu viseg nivoa. Bosna je zlatna, kakva god. No medjutim, nisam imao posla, ni stana, ni prilike.
čudi me nisi u Rusiju ili kinu otišao nego u glupi Australiju 😂😂😂😂🐷
Vrati se u Bosnu ili prestani LAGATI I BLATITI ZEMLJU STO TE HRANI (I TO JAKO DOBRO) SRAM TE BILO!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobro dosli u fasizam modernog doba, ako samo rijec kazete protiv onog sto se plasira i odbijete da ucestvujete u igrici dobijete ovo. Kao neko ko je donirao milione nakon pozara u Australiji, kao neko ko redovno ucestvuje na turniru i ko ulazi u Australiju nije zasluzio ovaj pristup. Pa prosle godine je turnir odrzan bez uslova vakcine. Ove kao drama.
Stvarno nije fer svi su protiv srba
Bravo,deportujte crnomanjastog Anadolca,ali sve po pravilima i zakonu,neka ulozi i zalbu,pa kad se i ona odbije - pravac Srbistan,pa neka tamo sa onim cacom primitivcem provodi svoje hirove.
Bravo,deportujte crnomanjastog Anadolca,ali sve po pravilima i zakonu,neka ulozi i zalbu,pa kad se i ona odbije - pravac Srbistan,pa neka tamo sa onim cacom primitivcem provodi svoje hirove.
Zato sto znaju da dolazi iz države koja podržava genocid, pokazao se da je i on isti kad se slikao ponosno sa ratnim zločincem, a ti bosnjo idi u piramidu i pljesci mu
Na kraju i da ga puste da igra nebi bio nizasta poslije svega ovog jos putovao 24 sata
Pravi se pametnjakovic ,dobar sportista,nemozes protiv jedne drzve.zaboravlja da je umrlo 6mil.. ljudi zbog ovog sranj..,a isto tako gradani australiane bili zatvoreni mesecima.poz iz srb
A jadnik... jesu li ga odvezli u hotel sa vrecom na glavi, i svezali ga za krevet?
Lijepo je pisalo da mora pokazati VALIDAN razlog za medicinsko izuzeće. I ako je neko usao s vizom poput njegove, ocito je imao taj validan razlog, a on nije dok su ga odbili.
Neznam sta je cilj ovih srba sto idu i ocrnjuju Nurkica i ostale bosnjake i onda dodju ovdje i dizu Djokovica u nebesa. Sad bih ja kao bosnjak trebao biti polarizovan i da nekazem ko tu neki 'srbi' sto ocrnjuju Nurkica, ocrnjavati 'Djokovica' jer je srbin. E necu ni jedno ni drugo. Zasto onda ona dodikova ljiljana, biljana, kako li se zove prica kako su srbi u miru stvorili srpsku a dodik psuje, ona psuje a ovdje srbi isto...psuju sve nesrpsko.
Covjek se ne zeli vakcinisati i to bi trebalo da je stvar licnog odabira ali zato ima sve ostale dokaze da nije zarazen i da moze uci u zemlju i nastupati u necemu u cemu je najbolji.Njegove kolege saigraci bi sad napravili pravi potez kad bi se dogovorili i otkazali nastup jer mislim da bi svi zeljeli da odmjere snagu sa najboljim
Nepopravljivi smo,svi bi da pametuju.Treba postovati pravila zemlje u koju se ulazi i siguran sam da Djokovic to zna i postuje,na kraju krajeva dobio je vizu i prikupio dokumentaciju koja je trazena od njega a to radi njegov tim za njega i ako je nesto pogresno krivac je neko iz tima a ne Djokovic ali mrzitelji uspjesnih to ne razumiju
U Srbiji se vakcinisalo oko 50 % stanovnistva i vlast i doktori pozivaju da se sto vise vakcinise, a nas Dokovic glumi boga i misli da ce ga "skupi" medikamenti spasiti od corone, i on je samo jedan obican prebogati covjek ...ili magarac kako ga je Canak nazvao
Fašisti
Pare hoce, vakcinu nece?! To je drzava...
Sledeci put kad dodje u Bosnu treba ga smjestiti u Hadzice u kolektivni smjestaj ! Pa onda pricajte , iako I to nije zloglasni smjestaj!