Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći sportista svih vremena sa ovih prostora, nema nikakvih dilema oko toga.
Sa ovih prostora samo?
Stavi tacku poslije "vremena".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najveci svih vremena
To Dzoko!!!!
4.8 mil. dolara...
Srpski teniser ... NE srbijanski ... Molim da urednik piše kako treba. Ovako pišete non stop
Druže da ti nešto objasnim, nije pogrešno reći 'srbijanski', jer je to odrednica za pripadnost državi tj. državi iz koje neko dolazi, a 'srpski' je odrednica za nacionalnu pripadnost odnosno pripadnost odredjenom narodu. Kao što ima mađara, bošnjaka u Srbiji, oni ne mogu nikako biti 'srpski' sportisti, nego 'srbijanski', jer ne može neko biti 'srpski mađar'. Tako da opušteno, nije uopšte pogrešno reći 'srbijanski'.
SVAKA CAST KAPA DOLE
Nema dileme da je najbolji Teniser ikada,to potvrđuju brojke prije svega a onda igra
Ja ne znam više kako broje ove titule, ali ovo mu je sedmi put da ga je pretekao.
Nije fer! Treb'o je dječku dat' dva gejma fore u obatri seta.
ENO SIROM USA ZA JOKICA VEC SAD SA 28 GODINA PISU I GOVORE NBA GOAT JOKIC TAJ CE DA KIDA DO KRAJA KAR8JERE A TEK POCEO OBARA SVE REKORDE U NBA ZA NJEGA DZEJMS MACA MALA
Samo izmjesani geni jedne Hrvatice i jednog Crnogorca mogu stvoriti i roditi ovakvu atletu. Jedinstveni 46 hromozoma. Cestitke.
KAD ODE DJOKOVIC U PENZIJU TU JE NIKOLA JOKIC JOKIC CE ZAMENIT DJOKOVICA JOKIC KIDA U NBA KOSARCI BICE TOP 5 SVIH VREMENA SVI KAZU💪🇷🇸
Koliko para uze? Možda nabaci šta sadake.
ovo je djokovicu 98 titla treba mu 109 da obori rekord jos malo djoker💪
A joj Volim kad ih sve prca publiku protivnika. Ma bravo care.
Da bi bio najveci sportas svih vremena treba ti nesto vise. I nikako ne smijes biti nacionalista. // Djokovic, kao najbilji teniser svih vremema, u to nema nikakve sumnje.
najveci sportista na planeti odma iza njega mesi dzordan muhamed alli realna slika