Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzumhur znaci usao u top 150 🤣
😂😂😂😂😂😂
Pa ni kada mu vezu ruke i noge i uzmu 2000 poena, ne moze mu niko nista.
Nadal...Bik sa preuskim gacama. Svaka mu cast ali stvarno ... ono izvlacenje malo iz dupeta pa malo naprijed, pa malo siskice pa pod nos.....
Prestigo 9 nevakcinisanih 😂
Na veliku žalost mošnjaka Nole ostaje br 1
Najviše napreduje kad ne igra
Bravo Damire! Dečko vidio svijeta i odmah ne mrzi komšije, podržava prijatelje. Da je ostao u Bosni, pisao bi komnetare na klixu i mrzio sve što hoda na zemlji.
Super! Imamo jednog igraca medju prvih 200! Otkako je prestao ganjat' starlete (nadam se a i njegova zena se nada) popravio se.
Roger Federer , kraljevsko držanje , elegancija , kultura , lepršavost u igri , jednoručni elegantni bekend , vrhunski rezultati ma sve ukazuje ko je GOAT . Gospodin bio i kada je pobjeđivao i gubio .
Rafa the Greatest of all time
Rafa the greatest Pakaš of all time
Sta vam znaci broba za slobodu? Jel to mi nismo slobodni? Po mom misljenju nikad vise slobode u svijetu nije bilo! Sta vam to fali posebno ljudimo iz bosne zaprdjene. Gdje ne mozes i sta ne mozes ? O kakvoj slobodi pricamo? Jel kao Kunta Kinte smo zarobljeni i robovi ili nesto drugo?
37 % manje ostali igrali Novalić mu pomogo
Znači, Džumhur je sad 973 na listi...još malo pa će on početi plaćati da igra...bruka državu samo, k'o da nam nije dosta političara što nas brukaju.
Bravo Dzumi jos samo 100 mjesta i top 50