Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 godina ima a niko ga ne tjera da igra tenis ?? Želimo Đokoviću sve najbolje u životu ! I da igra tenis. Kako drugačije da prebrodi probleme nego tom terapijom koju najbolje zna. Jedno vrijeme na čitavom svijetu !
Znaju Bošnje šovinisti šta ti nije uredu iako ne znaju teniski stručnjaci. Bošnjo sve vidi i sve zna poput Allaha. Bošnjo zna da ako dozvoliš ženi da priča išta u braku ili prestaneš jesti meso sve će ti u životu krenuti naopako. Zato Bošnjo ženu udara šakama a meso dere na svakom koraku i s ponosom živi 20 godina manje od razvijenog svijeta. ZNA BOŠNJO!!!
Igraj do kad hoćeš/možeš...upisao si se u tenisku istoriju, ostvario sve što se moglo u tom sportu, zaradio kamaru para, nemaš razloga se nikome dokazivati.Ali svemu mora doći kraj, pa tako i tvojoj karijeri. Ima u životu i drugih stvari osim tenisa.
Ne rise anoreksicaru. Osvjetlaj nam obraz bro i sazvaci kilo dvije janjetine ili krmetine. Jesu te zapadni ucitelji unistili. Neces zivjeti 200 godina sigurno ma sta god da jedes...
pravi, teniski fanovi znaju koliko ti i mozes i koliko ti vredis.. a padovi usponi jbg gde bio nadal pre par godina gde sad ;)
tesko naucio na doping sad najavi da ces biti broj jedan ko sto si najavio sa nedozvoljenim srestvima
Niko nije sretan kad gubi..
pa kako te niko ne tjera? Od batina od oca su te umotavali u ovciju kozu da ti bolove izvuku. Ti sa samo "lutka" koja igra kako drugi sviraju. Nemas ti pravo svog odabira.
kad sretnes Damira,dvije vaspitne da se uozbilji ili da prestane igrati tenis... Nole ljudino....
Dečko ima psihičkih problema.