Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodje momenat taj u karijeri...ne moze vjecno. Svaka cast, to sto je postigo je najveci podvig u tenisu ikad, ali vrijeme niko ne moze zaustaviti. Mozda da osvoji jos jedan slam...25 it vozdra...niko ga nikad nece stic za nasih zivota barem...
Panije prvi put put da ga je Siner porazio
A jest se obradovao da uzima laganini Australian Open,pa onda hvalio onog hrvatskog tenisera kojeg je pobijedio.Lako je pozivati gledaliste da aplaudiraju onom koga si pobijedio.Pohvali sad ovog momka sto te razvalio da valja.Budi muuusko.
Eto ga u BiH da puni baterije bosanskim prirodnim ljepotama. Kasnije napasti još jedan Wimbledon i OI pa u zasluženu mirovinu.
Jes’, jes’, ahaaaaaa
Tako je Sinkooo
Sve će to piramide iz Visokog pozlatiti 🤣 šala mala...Bliži se kraj lagano karijere ali teško da će neko u idućih nekoliko godina napraviti ovo što je Nole napravio.
Sve u svemu, ne mòre bit bolji dan za nargilaše.
Ko je gledao, rastavio ga Janik na proste faktore, jos stenje kao baba. Idi covjece u penziju, sacuvaj bar malo dostojanstva.
Eto ti prilike da opises nesto pametno sa ta tri prsta, daBogda ih polomio :):
Pa ovo se očekivalo, Sinner je žestok tip igrača, odgovaraju mu tvrde podloge, ima 22 godine, teško da će ga Đoker više ikad dobiti. Kraj jedne predivne ere.
Ocekivan poraz dokovica
Idu polplave Siner donira 100 evra jeeeee
Nas velicanstveni uspjeh Dzeko pogodio stativu….
Trudio si se biti panwtan.... ali dzaba trud
Pravi cettalj - samo cmizdri ko tvoji kad se cuje tekbir 😁
Prvo nije senzacija. Drugo Sinner ide do kraja
Dosta je nafuran i bezobrezan.Ne sjecam se da je Federer bio takav