Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nole ljudino, ne sekiraj se ti nista. Samo polako. Ti si svojim uspjesima i humanitarnim djelima stavio Srbiju na kartu, sto se kaze. Bolje predstavljas Srbiju - i cijeli Balkan - nego li svi politicari zajedno. Karijeru si imao odlicnu, osvojio sve sto se osvojiti moze - i sad uzivaj. Porodica je najvaznija. Ne obaziri se na dobacivanja stoke sitnog zuba.
Imam i ja bolove u odredjenom organu zbog tvog ispadanja olosu dopingovani
@pipo4ever4 Pa sto ti onda odogovaras svakom komentaru kao da je najvaznija i najozbiljnija stvar na svijetu a ne komentar na forumu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nole danas nije imao srece , a ovom decku je danas sve poslo za rukom..Nole je dokazao vise puta da je igracina a prije svega veliki covjek...nacionalisti hebite see..
Otkako su stali na rep ruskim doping forama i fazonima, jedan po jedan "velikan" iznenada gubi snagu. Slučajnost?
Evo kako cijene ovog djikana narkomancinu u ostatku svijeta :) http://www.talk-sports.net/atp/sucks.aspx/Novak_Djokovic
Idete mi na Dzeku vise s tim vadjenjem na povrede i bolove za skori svaki poraz...
javna tajna da je godinama koristio doping - lafo povukao se zbog ramena.
Haarp,koristio je HAARP i zaljevao ga tajnim CIA napitkom izmisljenim u prostorijama SANU-a 1989-e god.
svaka cast na priznanju. to se zove sporstki duh
ma ajde kralju sada komotno mozes gledati na tenis kao na hobby, zgrnuo si preko 100miliona samo od nagradnih fondova turnira i makar jedno 50mil od sponzora
Novak Djikanovic, muska verzija Sarapove.
Fali ti doping.
Ne seri. Eto ti se dopinguj, prijavi se na turnir i da vidimo dokle ces dogurati.
@TheSupervisor HAjde djikane idi negdje drugdje prosipaj suplju djikansku. SAd je i vrapcima na grani jasno da sve sto je Novak Djikanovic osvojio u karijeri bilo je pod dopingom, bas kao i Sarapova.