Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A STO NE MOGU OVIH SUPAKA STO ODMAH SVE PREBACUJU NA NACIONALIZAM... Pa majku vam bolesnu yebem.Do kada planirate da budete govna???
Komplekse druze ! Komplekse !
@bumerang10 Dok ih ti budes jeo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nole je fascinantno odigrao... Povratak u mec poslije izgubljenog prvog seta bio je maestralan.... vratiti se iz pocetka poraza u pobjedu je ono sto mogu samo vrhunski...
Gledaš sport i uz to navijaš za pravoslavca... To je haram
Da, mozes zamisliti gledam mec i navijam za covjeka... Moj grijjeh... Moj preveliki grijeh
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
svi mogu samo da se poklone novaku. covek je do sada istrpeo sve:publiku,javnost koja je protiv njega,a nikad niste culi od njega da se zalio ili svadjao sa nekim. ostao je dostojanstven i isao samo napred ne obaziruci se na podmetacine.zato je najveci.osim toga je i veliki covek,humanitarac,poliglota.. mogu ljudi da ga vole ili ne vole,ali to sto je on postigao u sportu tesko da ce sa ovih prostora neko dostici. svaka cast majstore.
Najlepsi osecaj kada vidis srpsku pobedu !
BRAVO NOLE MAJSTORE!!!
Novak 👑 👏🏻👏🏻👏🏻 koliko ce jos godina biti na tronu.... nadam se jos dugo.Sve najbolje Nole uzivaj.
Jos da osvoji Bajramski turnir i dostigao je vrhunac.
"Andy. čestitam ti na sjajnom turniru. Hvala ti na lijepim riječima. Bilo je zadovoljstvo igrati protiv tebe. Jedan mora da izgubiti." Pa je li problem napisati jedan članak bez greške?!?!? Stvarno ne znam do čega je,ali na svakom članku imati barem 5 kardinalnih grešaka.Čemu provjere služe,ako provjeravate tekstove?
" srbijanske himne" Teško je preko usana prelomiti srpske....kompleksi
Drzava Srbija, a ne srpska!
Srbija- srbijanac, svaki covjek iz Srbije. Srbija- Srbin, bilo koji covjek iz bilo koje zemlje srpske nacionalnosti. Jel shvatas sad razliku?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo veliki covjece! Kapa do poda, vrhunski si sportista, a i covjek prije svega. Bravo majstore!
@M84 Kakve to veze ima sta on ima oko vrata? JEl ovdje pricamo o sportu, prvaku svijeta i njegovim uspjesima ili o njegovoj religiji? Hajde, molim te ni jedne!
uoči Ramazana ...Ellhamdulliah Turčine!
Svaka cast i Mareju a posebno Djokovicu... Boli njih briga,dva dobra prijatelja i haraju tenisom.
Himna Srbije u sred Pariza Bosniakos Poturkos na Aparatos! BRAVO NOVAK, HELLAS WITH U ! ORTHODOX BROTHERS , DELIJE GATE 7
Drago mi je da Bosanac poput tebe navija za prvi reket svijeta, pravi si komsija iz Bosne .... zamisli jos da si Srbin kako bi mogao biti ponosan .. uuuu ...
@Nadbiskup I am Greekos not Bosnakos
PRIKAŽI ODGOVORE (1)