Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se njega tice,on nema nikakve potrebe vise ni da igra tenis...I ja samo ne razumijem ove magarce koji negativno komentarisu Djokovica.Mozda ga ne vole i nije to problem ali o njemu pisati kako se on nesto vadi i pravda za neuspjeh na US mislim van svake pameti.Covjek je zaradio za pra unuke,osvojio sve,porodica prava i zdrava.Nema se on kome sta pravdati.On je ostvaren covjek,gospodin.Magarci jedni...
Kakvu šansu Nadal vreba ??? Jeste li glupi ?? Ako Đoković ne odigra šangaj, Nadal ide na prvo mjesto. Nadal u naredna 2 mjeseca htio ili ne ide na prvo mjesto. 95 posto
bas tako, u 2019 godini Nadal ima 2000 bodova vise od Djokovica i Novak bi morao vrhunski odigrat kraj sezone da ga stigne
Ma koje rame? Dva dana ranije sa istom ruko servira 180 km/sat i onda odjednom boli rame - on kad gubi uvijek ga nešto boli. To je podcjenjivanje protivnika i porukom "ne bi on mene pobijedio da me ne boli rame"
pa zasto ide na operaciju ako ga ne boli rame idiote?! i boli ga lijevo rame a on je desnjak, tako da napusi se qrca
@gooUser1568014218 nemas pojma. Covek forsiro forhend jer zbog povrede ramena nije mogao igrati bekend.. inace njegov jaci udarac. Nema on kome sta glumiti niti raspadi mogu o njemu glupe komentare pisati.
Motaj kablove, gasi mješalicu, došlo je sve na naplatu.. Ovo se desi kada trozube, genocidne ruske prostitutke uzdignu nekoga u nebo, onda slijedi brzo prizemljenje i ružno buđenje, zaljevanje kantom punom ejakulata crnaca iz Angole nad kojima su nabijali koš razliku..
@Musantopgooser23 vlāšķa posla
Ovo je onaj đikan što je oženio krezubu iskompleksiranu joga kućanicu, ništa je povreda šta će im se desiti, njima u ovom trenutku ni bog ne može pomoći jer su se okrenuli i pljunuli na njega, tačno vlaška posla..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta je ovo bre ljudi? Pa i sam bog je odlučio da se popiša na genocidne ruske prostitutke, nije bilo dovoljno što to rade Argentinci i Portugalci i Ukrajinci i Amerikanci i indijanci a i čečeni..
Zanimljivosti: BiH je za 25 godina samo jednom eliminisana prije polufinala nekog takmicenja u kosarci...
Dobra vijest
Nema, vec povrede napadaju.... uzivali smo u eri Nadala , Federera , Djokovica... u kosarci Jamesa i Curry-a , Ronalda i Messia u nogometu. Zivimo vjerovatno u najboljoj sportski eri svih vremena , treba da uzivamo dok traju , Novaku brz oporavak i da se vrati sto prije.
@sehra Sve je to sastavni dio sporta.Ako momak igra oko 70 meceva u toku godine + treninzi na kojima se isto povrede desavaju.Sve je ovo logicno.I ne bi valjalo da ga niko ne skida sa prve pozicije a iz toga oni i dobijaju inspiraciju da se bore.Novac je bitan ali nije presudan.Jer oni novca imaju da nzn ni koliko ima na racunu i kroz nekretnine!!!