Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damire idi kuci, pjevaj pjesme Mi smo pilići, Mama voli bebu i tako dalje. Ne blamiraj se
a ,razbolje se lisica susi se ko grana,?
Moze i ta, pa nek malo izmiksa sa Nije lako bubamarcu i Zeko i potočić
ovaj lik i Muhamed Besic su skolski primjer kako neprofesionalizam moze unistiti talent. istina, zaradili su solidno, ali mogli su biti daleko bolji sportisti
Damire posjeti piramide kod Semira. Odma ces bolje igrati
iako nije vrhunski teniser sama činjenica da putuje i igra na svjetskim turnirima je uspjeh itekako i siguran sam da ima više novca nego što će mnogi vidjeti u svom cijelom životu pogotovo u bosni i hercegovini
0a kako opet?! Joj Allašu dragi.
Ja mislio on na Roland Garosu.
Slovenia Tamara Zidansek upolufinalu RG. uskoro ce I Kosovo biti pojam za BH sport
Kanta naša 🤣 Ne daj se Džumi, kralju!
on je već odavno propali slucaj na trenutke uspješnoga tenisera,ali može se utješiti samo pogleda saldo na računu ali usput da kažem za njega me baš briga!!!!
haman teska trudnoca kod hanume mu pa slabo spava
Najgori sportas BiH u povijesti. Ja je makar ne bi sramotio povukao bi se sa turnira skroz i igrao samo iz hobija po skolskim igralistima.
treba zaslužiti da dobijas ovoliko prostora na klixu. i neki nasi drugi teniseri gube pa ne vise po klixu
Nemoguce!!!!!!
Barbara,bebu na krštenje!
ne znam što igra više
Nije on više za vijesti...