Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igra dobro al u glavi nije dobar.
@Zvonko Jesil gledo ti to care? Rus je katastrofa,malo bolji od Dzumhura.
Haj bar nije gori od đeke i ekipe
Da,Damir,je,55,teniser,svijeta,on,će,abd,ili,akobogda,pobijediti,Andreja,Rubljeva,a,i,Davida,Gofana.Sretno,najbolji,teniski,zmaju.Sretnooooo
Nevidjeni seljober. Nije sramota Damire izgubit, al jest onako se ponasat.
samo naprijed Dzumi !!!!
Dobar ovaj sport,za 3 meca uzeti xy novca je extra,ima da stan u Tibri legne hladno za ova tri meca
Bravo Damire, samo naprijed. Zaista nisam ocekivao ovakav njegov napredak..., rad i trud se isplatio. Sreo sam ga u Sarajevu na treninu, s ocem i bratom. Moja kcerka koja trenira tenis je zamolila da se slika. Ljudi su zaista prijatni i zelim im puno srece..
Dobro ba hejteri sa svih strana, budite vi u 50 najboljih na svijetu u KLIKERIMA pa se javite!!! Ispade da Damir ima dvije lijeve ruke i noge! Uspjeh koji je napravio se mjeri cudom, tako da, ne kenjajte!!!
ja bio medju najboljima u nba 2k15 online 10-11 mjesto sta sad
Džaba sav trud, ali kad onaj bosanski inat proradi pa se pocne svadjati odmah pocne gubiti koncentraciju. Izgleda ni cura ne moze to promijeniti. Treba njemu dobar psiholog u strucnom timu.
Rekao sam da će izgubiti jer ja uvijek govorim istinu. Ipak nekad i pohvale u porazu, više je namučio Rusa nego DImitrov. Da se je Džeko vako borio protiv Kipra natrpali bi im mrežu do vrha. Ako vako nastavoi neće nikom biti lak zalogaj.
ovo njegovo pižđenje i glupu svađu sa sutkinjom je stvarno mučno gledati i slušati -Damire je li to oke ????
Odkud sad ne pišete da je Džumhur razbijen sa 3:1. Kad god pobijedi pišete da je Džumhur nekoga razbio, iako je tijesan rezultat, a sad ništa. Mora i izgubiti čovjek, nije on Đoković da bude broj 1 u svijetu. Da se ne svađa onoliko moglo bi i bito nešto od njega
Ja razmisljala da odem na mec jer sam trenutno u NY, al nesto me mrzilo. Pozz sa Times squera.
@Mala Miccy I vjecno ces ostati mali covjek, u prenesenom smislu
@RPM -sumLjam da i na mapi zna pokazati gdje je NY
Unisti ga Amra silajdzic nemoze sebi doci.
Najjaci mi je bio kad je pitao Mariju Cicak kakva je prognoza? HAHAHAHA, prelud je dzumi nas, jest ters brate al volim ga, gine na terenu!
Mene sto se tice, dobio izgubio, svejedno mi je. Do kraja karijere ce se vrtiti tu negdje, izmedju 20 i tridesetog mjesta, i kad pobijedi nekog iz top 10, o njemu ce se pisati i pricati par dana, i na kraju opet nista. Bas ono lik za zaborav.
Hocel ikad bit vijest da je pobijedio? Otkad znam za njega svaka vijest da je izgubio...
Hahaha...Cak se i Haris Medunjanin maksuz zakanio da dodje u New York i daa podrsku Dzumhuru. Ko je pratio mec - prije pocetka, a nakon zagrijavanja, iza ledja Rublev-a, u crno -bijeloj sportskoj opremi. :))