Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao..
Naš najbolji teniser u historiji a ispade iz top 100 na atp listi, kakvi smo mi antitalenti u sportu oca mi.
Džumhur je debil.
Mala kriza, vratit ce se on. Mislim jos uvjek top 50do kraja godine.
Tankosava :/
Što bi rekli:"Još je mlad". :DDDDD Ispade iz stotke, nikad je više vidjeti neće. Momak imao priliku odličnu da napreduje i sve ukakio. Stvarno katastrofa. Ništa Damire, nastavi po običnim turnirima, okani se ovih mastersa, grand slamova, nije to za tebe. Bolje da si u vrhu prosječnih tenisera, nego na dnu vrhunskih.
Bravo Damire legendo! Samo naprijed sve do finale!
Hajde ti Dzumi lopatu u ruke i na mješalicu,bolje bi ti išla građevina
Dzumhure ostavi se tenisa i fataj se poljoprivrede
iznenadjenje turnira ..
Barem nije postio
Teški amater , nikad od njega tenisera . A to što prosječni Bošnjo od ovog idiota pokušava napravit Federera to je druga stvar .
Ima li za Bošnjake sjedeći tenis?
Prouči šta, je?o te otac živčani.
Nije za Džumija tenis
Ma ovaj Džuhmur rastura
Ma Damir mora pod hitno da nadje nekog kvalitetnijeg trenera koji moze da unapredi njegovu igru..ovako tapka u mestu i ide nazad vec neko vreme..ako misli da napravi nesto u tenisu..ako ne neg da ispada u prvom..drugom kolu i tako postaje obican luzer moze nastavit ovako bez promjena..