Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još traje to s vakcinama????
izgleda
Ljudi, pa nije to odlazak u Guču ili na turnir u Čekrčiće, pardon Visoko.
nek im igra nadal,on je primio 17. dozu
bcv
Pokazao da je najbolji, nek mu puse kitu. Izdrzat ce Nole, mogu samo da mu ga duvaju. Ostat ce upamcen kao neko ko je bio najbolji uprkos jos i zabranama nastupanja, sto ga cini jos vecim.
Ista pravila važe za sve, to je prava država, svaka čast
Pa Đoković tjera po svome, a Amerikanci imaju zakon, nema tu o čemu da se priča
Kad Srbija uvede sankcije Rusiji uces i bez pososa.
Pa vazno je da farmaceutska industrija moze nastaviti sa profitiranjem
I sportisti ispaštaju zbog velikosrpske mitomanije.
...šibe keru nacionalistički svetosavski.Posrbljeni smrad nekoga proziva za komentare.Mrš fašisto.Sva vam je pamet podržavati zlo (rusko).
Nisu ni svjesni da na ovakav način od Noleta prave besmrtnog heroja
Odlicna im prilika da širokim masama ispiru mozak.A zasto ne napisu da ako si Amerikanac nema veze jesil vakcinisan ili nisi slobodno se kreceš.I gdje je tu logika
Putler na aparatima, Djox na aparatima...Sta cekate bree. Ajmo pred Skupstinu... Zavera prema servima, kme kme..
J*** se njemu,a vi što ste se izbockali po 3 puta-polako čekajte otkazivanje organa. Bravo Djokoviću kad u ovome ludilu i javašluku imaš svoje JA !!!!!!!
prakticki mozes uci bez vakcinacije ali ovo je vise zbog dugog jezika njegovog zakon je na snazi ali skoro se i ne pita samo zvucna imena koja su se kofrcila nekada
posteno, ista pravila za sviju. Hajd sad pljuj po americi kao sto si pljuvao po australiji. Gdje ti je stari da malo ispsuje kako se drznici usudjuju da za tebe vrijede isti zakoni kao i za sve ljude.
Balkanski mentalitet se čudi i ibreti kako negdje tamo funkcioniše sistem i institucije...Nažalost,nije moglo preko stranke da se to završi....Novak ima pravo da se ne vakciniše....Ali principi i uvjerenja imaju svoju cijenu u životu...