Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ga dobro kaznite sto se pravi Francuz.😂😂
A zasto bi bio kaznjen? Sto se mene tice to je propust organizatora. Malo malo za svaku piz.ariju blokiraju promet u ZG. Pa mogli su i zbog ove reli utrke.
Ovaj u BMW .-u se utkuje s njim i dodaje gas. Najbrže od svih ostalih ide. Francuz je dobro napravija. Koja policija , koji palac.
meni je izgledalo da je francuz usporio i namjerno uzrokovao kontakt kad je usao u njegovu traku...
uvalio mu se Bmw da naplati, ocito pun gas kad je vidio da se ovaj prestrojava
Hahahahaha kursadzija ga pokusava zaustavit rukama svasta
ovdje fali samo jedan golfista, pa da ugođaj bude potpun
Rekao bih po reakciji da BMW ima makar 500 KS hahaha. Ovo je smijesno, ne kontam foru projuriti pored vozila koje kosta kao tvoja komplet imovina x5. A pod haubom mozda nabudzeni 118d. Bankalski mentalitet.
X5 118d Šta izgovori druže.
Ovo će Francuzi lako okrenuti na grešku BMW-a i hrvatske policije. Ne smije se ometati show , demonstracija i defile.
Ovo je bilo daleko od staze, i prije početka utrke. Vozio je u naseljenom mjestu gdje su ista pravila kao za sve učesnike u saobraćaju, staza za vrijeme utrke je nešto sasvim drugo...
Ne mogu biti ista pravila kad nije registrovan.Posebno vozilo = posebna pravila.Potrebno regulisanje saobraćaja.
Moze li mi neko objasniti zasto ova kutijica kosta 700.000 eura? Ne razumijem se.
Jebotte, sasvim normalno pitanje. Stvarno me zanima. Pitam, hahah sta vam je jbt
Da bi mogao voziti tako brzo po asfaltu, snijegu i makadamu u takmicenju gdje svjetski proizvodjaci automobila finansiraju prvo mjesto mora imati najbolji ovjes na svijetu. To znaci komponente koje se posebno razvijaju za to. isto vazi za motor, mjenjac i pogon. Ova auta nemaju nista zajednicko sa produk ijskim modelima. Zamisli da je ispod formula 1 koja samo izgleda kao hyundai.
To ti je dokaz kako svijet vidi nas balkance. Da je Jugoslavija ziva. Prvo bi ga milicioner razbio pa tek onda pitao sta mu bi....
Nezna se tko je gluplji ovaj Hrvat ili ovaj takmicar s rellya. Obojici pamet medu nogama....
Zasto policajci nisu upotrijebili silu da ga izvuku iz auto? Izgleda i oni dosli ko na eksukrziju u Hrvatsku, rade sta hoce i kako hoce bez sankcija.
'zvijezda' - nista, zvijezdu ceka fina novcana kazna, kad zavrsi, a ovou bijegu iz naslova, vise lici mirno otisao u drugoj brzini, sreca pa niko nije ozlijedjen, a zakon ce se za ostalo da pobrine
Ova Hrvatska uvijek dobije super reklamu sasvim slucajno i na cudne načine
nit je popularna u regionu nit je ko iskreno voli u evropi. šega živa, balkan 1/1.
BMW poletio da ne bude slucajno iza ovoga.. Igra se s autom koji nema pola stvari da bude prilagoden za cestu al ono opet nasrnuo da ispadne faca..
Veći idioti su ovi što odobravaju ovakvo ponašanje reli vozača u javnom prometu... isto ovako se ponaša i u Parizu, aha malo sutra...
Nigdje na svijetu se ne zaustavlja saobraćaj za WRC, u tome i jeste bit. Ovdje se jasno vidi namjera tzv. “nadmudrivanja” od strane konja iz BMW-a, frajer nije ni dirnuo kočnicu nego se s namjerom zabio u Ogiera. A svakako da lik neće čekati da balkanska policija završi CSI “uviđaj”, imaju legalni predstavnici Toyote koji će to završiti, uostalom ovdje je kriv BMW hladno...
Meni je više smiješnije što ovi u komentarima ne kontaju da je ovo normalno za WRC, jer se ide od staze do staze javnim cestama. Svakako mora doći do sljedeće staze, inače dobija vremensku kaznu ilitiga "time penalty".