Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je sto i nasa djeca imaju priliku osjetiti duh olimpijade... to je nesto sto ce pamtiti cijeli zivot, kao i mi 84 godinu!
Plamen mira svakako gori sa gradonačelnikom, a iskreno se nadam da ce tako i ostati. Ponosni smo sto imamo priliku biti domaćini ovakve manifestacije!
Od sportova mogu birati valjanjenu blatu ili da pasu travu...snijega ocima vidjeti nece.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXDate.club
da bog hoce da ti da i ove stranke popali...
Lijepo je vidjeti plamen ponovo u nasem gradu, podsjeca me na lijepi period kada je ova drzava bila centar svijeta i kada smo ostavili neizbrisiv nezaboravan trag. Nadam se da ce i ovoga puta biti isto!
Jedva cekamo 10 februar i dan otvaranja EYOF-a... nadam se da ce nas i vrijeme posluziti i da cemo svi zajedno uzivati u predstavljanju najljepse drzave u Evropi!
Lijepo je vidjeti sve ove ljude okupljene na jednom mjestu sa ovakvim povodom. Vec sada smo poslali lijepu sliku svih nas a vjerujem da ce ih biti jos vise...
Nakon 35 godina nasa drzava i nas grad ponovo blistaju, a mi opet imamo najteži ali i najljepsi zadatak, dokazati se kao najbolji domaćini i učiniti sve da ove olimpijske igre prodju u najboljem redu.
Skaka: "Proglasavam olimpijske igre otvorenim" 📣🤣
nema zaposljevanja...nema plata....nema penzija....sandard pada...odlaze ljudi...ali ima poplava...ima apelacija...a dosla i vatra....:)
Yebo vam eyof mater.. citav dan klitoris u sluzbi vlasti bombarduje nekakvim eyofom a prvi put evo otvaram takvu vijest. Ne zelim ni da citam o nekakvim navodnim starim slavama, nit me zanima. Glupi ste, nikog ne zanima proslost. Sadasnjost i bududucnost su nikakve, zato bacate ovakve teme.. piiih
A ti Komsicu seronjo bas si me razocarao, jer sam glasao za tvoju stranku.. Onda kad si okacio titovu sliku, tada si se posvetio proslosti. Sada samo nastavljas.. fuuujjjj
Nikad nismo bili ponosniji nego 1984 hihihi e popisam vas sve redom ovdje na slikama prisutne.. drago mi je da ne zivim vise u Sarajevu, gdje sam pod granatama i snajperima odrastao. Danke Deutschland!!!!
idioti, stavite captchu na pisanju komentara. ubise ovu stranicu botovi
'Tata, ako mi ne dozvoliš da se udam za njega, bacit cu se u rijeku!' 'Slobodno, kceri, svaka guska zna plivati.' ©
Uhvatili Nijemci Muju u partizanskoj uniformi i krenuli ga ispitivati. 'Tko si ti? Tko ti je komandant? Gdje ti je brigada?' Mujo uporno šuti. Mucili su ga, rebra mu lomili, a Mujo ili šuti ili govori da ne zna. Na kraju ga bace u celiju i kažu mu da ima samo jednu noc na raspolaganju da sve prizna. Kad je ostao sam, pocne lupati glavom o zid: 'Sjeti se budalo, sjeti se, život ceš izgubiti.' ©