Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve ljude cijenim. Ne moze ti nikad bit preca tudja zemlja nego domovina.
Svaka cast ovoj djevojci na ovako zrelom i pozitivnom razmisljanju. A ovaj Dacic nek se malo zamisli nad svojim namjerama prilkom poklanjanja pasosa BiH sportasima. Nisu ocigledno svi na njegovoj talasnoj duzini, Jos jednom BRAVO Žana!!!!!!!!
Zana ga sada nece ni dobiti...nezrelo dijete, Trebala je to reci NAKON sto joj uruce pasos!
Bosnjo u ekstazi. Divno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast. Realno puno vise bi dobila nastupajuci za Srbiju. Veliko postovanje.
Naravno, nastupat ce, ko i nebi primao dvije stipendije o jednom trosku.
kad klix misli objaviti da su se po 6 put pomirili Lewis Hamilton i Nicole Scherzingger??!
nemoj majke ti, dosta nam je 48 mjesta od 49 takmicara
a ona 49. se slomila negdje
ma uzece ona srpsku reprezentaciju. sad kad ode tamo u beograd pa joj obecaju kule i gradove ili joj mozda malo zavrnu ruku......
E Zana,Zana,nikad od mene milioner a od tebe diplomata! Prvo pasos u padze pa onda pricaj sta ti volja,ovako ga neces ni dobit...a kad Srbija udje u EU dva i po mjeseca prije nas a tebi bude 90-ti rodjendan,bice ti vokri sto nemeres do Austrije da gledas skijanje!
sandro poletan nekakav,momak koji ne moze da osvoji drzavno prvenstvo dobija pasos Srbije.Znam ja ove kikboksere. I Marjanovic je prosjecni borac...samo idite.
..a ide nam skijanje ono super da ce se Srbija za..eznit.
Žana Novaković: I kada dobijem pasoš Srbije nastupat ću za BiH JAO zana pa nisu to ponudili pasos za ljepe oci , nego da bi nastupala za srbiju .
Žana je raja... :D