Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Domen Prevc je car, ima samo 15 godina a danas bio sesti! Bravo braco slovenci :D
@GavriloP. 16
Ovaj uzleti u SLO a slijece u Austriji :)))))
Zasto klix ne objavi dzan bekric,orhan piralic,nedim hubijar,hana hurem belma katica senda sejdic in hanan husjenovic oni su krivi za mahirovo ubojstvo a nece vi to objavit ceka te da vam njihovi roditelji dadnu novac da bih se sakrilo PRAVDA ZA MAHIRA!
@vlado nine mislim da su oni svoje pokazali,ove nije prvi put
@vlado.nine treba se i oko ovog zabavit sutra ce moje dijete ili npr tvoje biti i sta ces ti moci uradit nemos im nista babo samo plati novcem i nije kriv
Bravo. Posebno mi je drago jer su ga na prvoj skakaonici pokrali. Dokazao, pokazao da je najbolji.
Polako bivše Republike SFRJ-e stiču svaka svog idola, Srbija Đoku, Slovenija Pjevca. Hajmo ostali.Ne pepucavajte se između sebe već trud i trening, mentalni i fizički. Ko jebe nacionaliste, idemo naprijed.
U Sarajevu dvije skakonice bogom dane propadoše, 20 minuta od grada voznje, umjesto da se obnovi i osnuje klub, pa talenti pronalaze svake godine, i mozda i mi budemo imali Prevca nekog. Pa kad bi se sredile skakonice moze se aplicirati za skakaonicu svjetskog kupa itd. Ovako nista nista, gledajmo i radujmo se tamo nekim Austrijancima, Slovencima, Fincima, a mi u ljeto fino go gospoda ispod skakonice na rostilj, ih !
Nije od vitalnog nacionalnog interesa. Kao sto nije nista od kulture i sporta. Zar ne vidis da se borimo za euroatlanske integracije. (poceo sam povracati kada neko kaze euroatlanske int...)
ni posle olimpijade skakaonice se nisu koristile. samo jedno takmičenje i to tipa FIS evrope ako me sjećanje služi. nisam siguran ali znači da sarajevo već odavno nije sportski grad nego grad na nivou rožaja,vlasenice,visokog i sl. (bez neke uvrede za navedene gradove i zle namjere). koji sportski kolektiv je u zadnjoj deceniji nešto napravio, a da je iz sarajeva. koji pojedinac eto ne mora kolektiv
Majstor prosle godine su ga zeznuli za svjetski kup , zato ce ove uzet sve
LAHKO PRIHAJAMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svaka mu čast, izdominirao je.
Cojk leti svega mi
svaka cast, sljedece godine pusti Domenu da osvoji
Bravo! Konacno razbijena serija Austrijanaca. Bit ce odlicno i Svjetsko prvenstvo u ski letovima u februaru.
@opp Bice borba za drugo mjesto hAhh