U Sarajevu dvije skakonice bogom dane propadoše, 20 minuta od grada voznje, umjesto da se obnovi i osnuje klub, pa talenti pronalaze svake godine, i mozda i mi budemo imali Prevca nekog. Pa kad bi se sredile skakonice moze se aplicirati za skakaonicu svjetskog kupa itd. Ovako nista nista, gledajmo i radujmo se tamo nekim Austrijancima, Slovencima, Fincima, a mi u ljeto fino go gospoda ispod skakonice na rostilj, ih !
Nije od vitalnog nacionalnog interesa. Kao sto nije nista od kulture i sporta. Zar ne vidis da se borimo za euroatlanske integracije. (poceo sam povracati kada neko kaze euroatlanske int...)
ni posle olimpijade skakaonice se nisu koristile. samo jedno takmičenje i to tipa FIS evrope ako me sjećanje služi. nisam siguran ali znači da sarajevo već odavno nije sportski grad nego grad na nivou rožaja,vlasenice,visokog i sl. (bez neke uvrede za navedene gradove i zle namjere). koji sportski kolektiv je u zadnjoj deceniji nešto napravio, a da je iz sarajeva. koji pojedinac eto ne mora kolektiv
Prikaži sve komentare (31)